Tudi 23. krog Prve Lige Telekom Slovenije je prinesel svoje junake, ki so na posameznih srečanjih izstopali.


Na uvodnem srečanju kroga si je naziv igralca srečanja priboril Dario Vizinger, ki je s tremi zadetki v mreži orlov zapečatil njihovo usodo, ter tako na široko tlakoval pot grofov do treh točk. V drugi sobotni tekmi med Muro in Krškim je izstopal Amadej Maroša, ki je dvakrat zatresel mrežo nuklearcev, pri enem zadetku pa še asistiral. V derbiju kroga med ljubljansko Olimpijo in Mariborom je blestelo, kar nekaj igralcev, a najbolj je izstopal vratar vijoličastih Kenan Pirić, ki je kar nekaj krat preprečil najhujše, ter poskrbel, da so vijoličasti prestolnico zapustili s točko.

V vetrovnem Kidričevem so domačini visoko odpravili knape, blestela je predvsem zvezna vrsta šumarov, najbolj med vsemi pa je izstopal Dejan Petrovič, ki je dosegel tretji zadetek na srečanju. V zadnji tekmi med Gorico in Domžalami si naziv najboljšega igralca zasluži Andrija Filipović, ki je poskrbel za preobrat in tri točke po sušnih sedmih krogih porazov za Goričane.

Kdo je po vašem mnenju naj igralec 23. kroga Prve Lige Telekom Slovenije? Glasujete lahko do sredo 20.03.2019 do 20.00 ure, ko bomo razglasili naj igralca 23. kroga.

[IT_EPOLL id=”129981″][/IT_EPOLL]
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Naj igralec kroga PLTS

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kateri igralci sestavljajo enajsterico 30. kroga?

Enajsterico 30. kroga, v katerem je skorajda vsa pozornost navijačev bila usmerjena v derb…