Rogaška je po izgubi licence doživela pretres, ko so klub zapustili vsi ključni nogometaši. Kljub temu pa je trener Oskar Drobne ostal zvest klubu iz Rogaške Slatine. Marsikdo je pričakoval, da bo Drobne, nekdanji prvoligaški napadalec, izkoristil svojo uspešno sezono in pokalno zmago za napredovanje v trenerski karieri. Toda Drobne je ostal predan Rogaški, kjer bo še naprej vodil člansko ekipo in prevzel dodatno odgovornost za izboljšanje kakovosti dela v mlajših selekcijah.


Klub je v izjavi potrdil, da bo Drobne, najuspešnejši trener v zgodovini NK Rogaška, ostal na čelu stroke. Poleg vodenja članske ekipe bo deloval tudi v Nogometni šoli NK Rogaška, kjer bo svoje bogate izkušnje in znanje prenašal na mlade igralce in trenerje. Kljub težavam, ki so doletele klub, se Rogaška podaja v novo sezono 2024/25 z visokimi cilji. Članska ekipa bo začela s pripravami 15. julija, njihov cilj pa je osvojitev prvenstva in napredovanje v višji rang tekmovanja.

 

Oskar Drobne je na klopi Rogaške od marca 2022 in je do danes vodil ekipo na več kot 80 tekmah. Pod njegovim vodstvom je Rogaška najprej napredovala v Prvo ligo Telemach, kjer se je tudi obdržala, poleg tega pa je osvojila še pokal Pivovarna Union, kar je zgodovinski uspeh za zdaj že nekdanjega prvoligaša.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od K. S.
Naloži več novic iz Slovenska tekmovanja

Dodaj odgovor

Poglejte še

Slovenske navijaške skupine zahtevajo spremembe zakonodaje o varnosti

Pred začetkom nove klubske sezone v Sloveniji so se zbrale navijaške skupine devetih slove…