Med zimskim premorom smo se pogovarjali s trenutno vodilnim strelcem 3. SNL center. Nogometaši Bleda so bili najučinkovitejši v prvem delu z 38. zadetki, šestnajst jih je dosegel Ladislav Stanko.


Bled je z odličnimi predstavami in predvsem po zaslugi številnih zadetkov v samem vrhu tekmovanja: »S prvim delom sezone smo zadovoljni glede na to, da smo drugi in da za vodilnim Zagorjem zaostajamo zgolj dve točki. Lahko rečem, da je polsezona uspešna. Sezono smo začeli odlično, igrali dobro, vendar v zaključku jesenskega dela nekoliko popustili. Zadnje štiri tekme nismo bili kompaktni kot ekipa in posledično je prihajalo do invidualnih napak, ki so nas na koncu stale kakšne točke več.« je strnil misli o prvem delu sezone 34-letni nogometaš Bleda.

V svoji karieri je med drugoligaši zbral 99 nastopov, ob tem pa dosegel 31 zadetkov. Že čez dober mesec bodo Gorenjci znova stopili na travnate površine: »S pripravami začnemo 22.1.2018. Kot športniki stremimo k temu, da smo vedno najboljši. Poizkusili bomo narediti vse, da bomo na koncu na prvem mestu. O okrepitvah za nadaljevanje sezone nimam informacij, vem pa, da se uprava na tem področju maksimalno trudi,« optimistično v nadaljevanje sezone zre Stanko, nekdanji igralec Triglava iz Kranja, Šenčurja, Doba in Zarice.

»Kot vsak napadalec tudi jaz rad dajem gole, vendar brez ekipe mi nebi uspelo doseči toliko zadetkov, zato gredo zasluge celotni ekipi. V spomladanskem delu sezone pričakujem še težje tekme kot sedaj, vendar upam, da se bomo na koncu sezone veselili prvega mesta.« je boj za prvo mesto napovedal izkušeni strelec, ki bo pomemben člen moštva tudi v nadaljevanju sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Tolminci do prve zmage na novi tribuni

Nogometaši Tolmina so po dveh remijih vendarle vknjižili prvo spomladansko zmago. Tolminci…