V soboto in nedeljo bosta odigrani zaostali srečanji 3. SNL Center, v tekmi 12. kroga se bosta v sosedskem derbiju pomerila Šobec Lesce in Bled Hirter, tekmo 14. kroga pa bosta odigrala Kolpa in Brinje Grosuplje.


Tretjeuvrščeni Bled je v prvem delu sezonu zbral 27 točk in je na tretjem mestu izenačen z Ivančno Gorico, ki je odigrala tekmo več. Blejci tudi v nadaljevanje prvenstva vstopajo optimistično in z visokimi cilji, tako da bodo imeli Leščani precej težko delo v lovu na pomembne točke v boju za tretjeligaški obstanek. Na prvem srečanju, ki je bilo odigrano v prvem krogu, je s 3:0 slavil Bled. Z novo zmago bi se Bled vodilni Iliriji približal na vsega tri točke zaostanka, ob tem pa skočil pred drugouvrščeni Bravo.

V nedeljo se bosta udarila Kolpa in Grosuplje, ki bosta v nadaljevanje tekmovanja vstopila z novima trenerjama, Belokranjce vodi Mihael Gril, medtem ko je vodenje Dolenjcev prevzel Goran Marković. Kolpo so med zimskim premorom zapustili pomembnejši člani, Žiga Kočevar bo nadaljeval v 2. SNL pri novomeški Krki, Gregor Žugelj je prenehal z aktivnim igranje, medtem ko se je Grega Končar preselil k Ivančni Gorici. Kolpa bo lovila obstanek med tretjeligaško druščino na krilih kadra, ki ga sestavljajo domači fantje.

Tudi Grosupeljčani bodo v spomladi zaigrali v precej spremenjeni zasedbi, saj je člansko moštvo zapustilo kar enajst igralcev. Podobno kot pri Belokranjcih, bodo tudi pri dolenjskem tretjeligašu gonilni silo predstavljali mladi igralcih, od njih pa bo trener zahteval predvsem borbenost in atraktivno igro. Kolpa je z osvojeno točko več mesto višje na lestvici in sicer na devetem mestu.

Zaostala tekma 12. kroga 3. SNL center:
KOLPA : BRINJE GROSUPLJE (nedelja, 15:00)

Zaostala tekma 14. kroga 3. SNL center:
ŠOBEC LESCE : BLED HIRTER (sobota, 15:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…