Vodilni Odranci so v uvodnem spomladanskem krogu nasuli pol ducata zadetkov Turnišču. Dobrih dvesto gledalcev je na prvi zadetek čakalo vsega 4. minuti, ko je za vodstvo domačih zadel Luka Graj. Že v 16. minuti so Odranci z zadetkom Davida Vinkoviča svojo prednost še povišali. Dobrih pet minut pred iztekom prvega dela je za še občutnejšo prednost zadel Ivo Balažic. V 59. minuti so gostje ostali še brez Aleša Verbančiča, ki je prejel rdeč karton, kar je gostiteljem še olajšalo delo. Najprej je v 73. minuti še drugič zadel David Vinkovič. V 80. minuti je gostujočega vratarja Erika Vučka premagal Patrik Raduha. Končni rezultat je dve minuti pred iztekom rednega dela s svojim drugim zadetkom postavil Ivo Balažic. Odranci ostajajo na vrhu lestvice z dvema točkama prednosti pred Polano, ki je prav tako doma brez večjih težav premagala Tromejnik. Dobrih dvesto gledalcev je na prvi zadetek čakalo do 23. minuti, ko je za domače vodstvo poskrbel Rok Vori, kar je bil tudi edini zadetek v prvem delu srečanja. Po dobrih dvajsetih minutah je vodstvo Polane povišal Rok Žalik, ki je v 79. minuti s svojim drugim zadetkom tudi postavil končni rezultat srečanja.


V Ljutomeru so gostovali nogometaši Bogojine. Prvi polčas se je končal brez zadetkov. V nadaljevanje pa so boljše vstopili gostje, ki so povedli v tretji minuti nadaljevanja, ko je zadel Matjaž Piberčnik. Domačini so rezultat izenačili v 54. minuti, ko je zadel Tomaž Markovič. Dobrih dvajset minut pred koncem srečanja so Ljutomerčani rezultat uspeli spreobrniti v svojo korist, za vodstvo je zadel Primož Munda. V 80. minuti je zmago in nove tri točke potrdil Tadej Bogdan. Grad se je veselil domače zmage proti Hotizi. V 32. minuti je vodilni zadetek dosegel Niko Vrabelj. V tretji minuti nadaljevanja je vodstvo Grada povišal Nikolas Buček Huber. Končni rezultat pa je v 70. minuti postavil Szabolcs Andrejek. Grad se je z sedmo zmago povzpel na šesto mesto prvenstvene lestvice.

V Martjancih so se zmage veselili gostje iz Črenšovcev. Domačini so sicer izjemno pričeli srčenje in povedli v 4. minuti, ko je zadel Toni Horvat. Le deset minut so potrebovali gostje, da so rezultat poravnali, izenačujoči zadetek je dosegel Martin Tompa, ki je izkoristil strel iz bele točke. Pet minut pred iztekom prvega dela so gostje rezultat spreobrnili v svojo korist, za vodstvo je zadel Luka Virag. V četrti minuti nadaljevanja so gostje še povišali prednost, svojega vratarja je premagal Maks Kardoš. Končni rezultat je v 66. minuti postavil Nikolaj Biro. V Gornji Radgoni sta se v derbiju iz dna prvenstvene lestvice pomerili domača Radgona in Slatina iz Radencev. Srečanje se je po 90. minutah končalo brez zadetkov in z delitvijo točk.

Edino nedeljsko srečanje je bilo odigrano v Rakičanu, kjer so gostovali nogometaši Beltincev. Srečanje v Rakičanu se je končalo brez zadetkov in z delitvijo točk. Beltinčani so tako že v uvodu povečali zaostanek na prvenstveni lestvici za vodilnim dvojcem.

Rezultati:

Odranci : Turnišče 6:0 (3:0)

200; Graj 4`, Vinkovič 16`, 73`, Balažic 40`, 88`, Raduha 80`

Polana : Tromejnik 3:0 (1:0)

200; Vori 23`, Žalik 66`, 79`

Čarda Martjanci : Črenšovci 1:4 (1:2)

100; Horvat 4`; Tompa 14` – 11m, Virag 40`, Kardoš 49` – AG, Biro 66`

Grad : Hotiza 3:0 (1:0)

100; Vrabelj 32`, Buček Huber 48`, Andrejek 70`

ŠNK Radgona : Radenska Slatina 0:0

200

Avto Rajh Ljutomer : Bogojina 3:1 (0:0)

50; Markovič 54`, Munda 69`, Bogdan 80`; Piberčnik 48`

Rakičan : LUŠT Beltinci 0:0

150

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
  • Luka Žinko v Grosuplje

    Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …
  • Čeh zapušča klop Podvincev

    Kot je na svojem Facebook profilu sporočil Aleš Čeh, je po treh sezonah in pol konec njego…
  • Šmarje v pomlad z novim trenerjem

    Številni slovenski klubi so ali bodo ta mesec pričeli s pripravami na drugi del sezone. Ta…
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Žinko v Grosuplje

Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …