Le še nekaj dni nas loči od pričetka tekmovanj v 3. slovenski nogometni ligi. Izola bo tudi v letošnji sezoni nastopala v 3. SNL – zahod. Lansko prvenstvo so Izolani končali na tretjem mestu, v 28 srečanjih so štirinajstkrat slavili, petkrat remizirali in devetkrat priznali premoč nasprotnikom.


Izolo že v soboto čaka uvodna preizkušnja, doma pred svojimi gledalci bodo gostili novince v ligi ekipo Plamo iz Podgrada. Kot poudarjajo v klubu gredo na domačih tekmah vselej na zmago in tudi tokrat na prvi letošnji tekmi bo tako.

V Izoli so s pripravami na novo sezono zadovoljno, odigrali so pet pripravljanjih srečanj, na katerih so priložnost za dokazovanje dobili prav vsi igralci na spisku. V klubu so pred letošnjo sezono naredili rekonstrukcijo ekipe, in letošnja ekipa bazira na domačih igralcih. K članskemu moštvu so priklopili nekaj mladincev in nekatere igralce iz lokalnih klubov. Tujcev letos v dresu Izole nebo.

V vodstvo kluba poudarjajo, da imajo ekipo za zgornji del prvenstvene lestvice: »O ciljih ne želimo preveč razpravljati. Menimo, da imamo ekipo za zgornji del prvenstvene lestvice in gremo skromno ampak delovno korak po korak, tekmo po tekmo s ciljem čim višje uvrstitve. Čas bo pokazal kam spadamo.«

Se pa v Izoli že veselijo obalnega derbija proti Kopru, prvi derbi bo na sporedu v 6. krogu, ko Izola gostila Koprčane.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja ugnala Pevnikove varovance

Klub ND Dravinja iz Slovenskih Konjic, ki igra letos svojo 15. sezono med tretjeligaši je …