Pred nami je že 20. kroga v 3. slovenski nogometni ligi sever, tudi tokrat bo razdeljena na dva igralna dneva, kar tri srečanja bodo odigrana v soboti, eno v nedeljo. Prosta bo ekipa Dravinje.


Vodilni Dravograd se po štirih zaporednih zmagah tokrat odpravlja v goste k Pesnici. Korošci so seveda računajo na peto zaporedno zmago s katero bi ostali na vrhu lestvice. Pesničani se trenutno nahajajo v rezultatski krizi, saj so v nizu treh zaporednih porazov, v domačem taboru upajo, da uspejo presenetijo favorizirane goste, ter osvojijo nujne točke v boju za obstanek.

Nogometaši ruškega Pohorja bodo doma gostili Bistrico. Ob pogledu na lestvico bi lahko mirno rekli, da so gostje favoriti, a Rušani so v spomladanskem delu nanizali dve zmagi, pretekli vikend pa dodobra namučili Dravograd v gosteh a kljub temu priznali premoč. Bistričani tako proti Rušanom lovijo še tretjo letošnjo zmago v medsebojnih obračunih, a tokrat jih verjetno čaka bistveno težja naloga kot v uvodnih krogih.

Spomladi še neporaženi Zrečani bodo gostili ekipo Šmartnega. Zreče, kot že omenjeno, v nadaljevanju sezone še ne poznajo poraza, in tudi tokrat bodo startali na vse tri točke. Na drugi strani nogometašem Šmartnega ne gre in ne gre, po treh zaporednih porazih so pretekli vikend končno osvojili prvo spomladansko točko. Medsebojni obračun v Zrečah med tokratnima nasprotnikoma se je končal z delitvijo točk, lahko tokrat Zrečani nadgradijo predstavo in pridejo še do četrte spomladanske zmage.

Edini nedeljski obračun bo odigran v knežjem mestu, kjer bo Šampion gostil Videm. Celjani spomladi ne blestijo, a ne blestijo tudi Videmčani, oboji imajo na svojem kontu spomladi le eno zmago. Videmčani si zagotovo želijo še druge zaporedne zmage, a tudi Celjani imajo svojo računico. V obeh dosedanjih medsebojnih obračunih so se zmage veselili gostitelji, bo tokrat drugače?

Razpored 20. kroga 3. SNL sever:

Sobota; 13.4.2019

17:00; Zreče; Zreče : Šmartno 1928

17:00; Pesnica; Tehnotim Pesnica : Avto Grubelnik Dravograd

17:00; Ruše; Pohorje : Kety emmi Bistrica

Nedelja; 14.4.2019

17:00; Celje; Šampion : Videm pri Ptuju

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…