Nogometaši konjiške Dravinje so doma gostili Pesnico in pričakovano vknjižili nove tri točke. Nekaj manj kot sto gledalcev je videlo zanesljivo zmago svojih ljubljencev, ki so povedli sredi prvega polčasa, ko je zadel Andraž Kolar. Po dobre pol ure igre je prednost Konjičanov povišal Žan Ramšak. Končni rezultat je v izdihljajih srečanja postavil Blaž Brglez. Konjičani še vedno držijo drugo mesto, Pesnica pa se trenutno nahaja na osmem mestu.


Nogometaši Zreč so zaključili prvenstvo proti celjskemu Šampionu, saj bodo prihodnji teden prosti. Edini zadetek na srečanju je padel v 32. minuti, ko je svojega vratarja Jako Purga premagal Primož Hren. Celjani so se na lestvici zavihteli na varno šesto mesto. Zreče so zdrsnile na sedmo mesto lestvice.

V Vidmu pri Ptuju so Videmčani gostili Bistrico. Srečanje se je končalo z delitvijo točk. Povedli so Videmčani po dobri uri igre, ko je mrežo Jake Dabanoviča zatresel Sebastjan Krajnc. Točko je Bistrici v končnici priigral Tomaž Avguštin. Videmčani ostajajo na tretjem mestu, Bisričani so zdrsnili na peto.

Pričakovane zmage so se doma proti Pohorju veselili nogometaši Šmartnega. Nekaj manj kot sto petdeset gledalcev je videlo kar osem zadetkov, srečanje pa so odlično odprli gostitelji, ki so povedli v 10. minuti, ko je zadel Fatlind Vezaj. Le pet minut zatem je rezultat izenačil Andraž Fridrih. V končnici prvega polčasa so si gostitelji ponovno priigrali prednost, ko je zadel Staž Maze. V sodnikovem dodatku prvega polčasa je za občutnejšo prednost poskrbel s svojim drugim zadetkom Fatlind Vezaj. V nadaljevanje so boljše krenili Rušani, ki so rezultat znižali v peti minuti nadaljevanja, ko je zadel Aleš Krel. A gostitelji so kaj hitro odgovorili, najprej je za novo vodstvo poskrbel Tomaž Veler, le nekaj minut zatem pa je še tretjič na srečanju zadel Fatlin Vezaj. Končni rezultat je v končnici polčasa postavil Andraž Fridrih s svojim drugim zadetkom.

Rezultati 26. kroga 3. SNL sever:

Videm pri Ptuju : Kety emmi Bistrica 1:1 (0:0)

55; Krajnc 64`; Avguštin 88`

Dravinja : Tehnotim Pesnica 3:0 (2:0)

70; Kolar 23`, Ramšak 31`, Brglez 87`

Zreče : Šampion 0:1 (0:1)

60; Hren 32`-ag

Šmartno 1928 : Pohorje 5:3 (3:1)

140; Vezaj 10`, 46`, 67`, Maze 40`, Veler 64`; Fridrih 15`, 84`, Krel 50`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Grosuplju tretjeligaš ugnal drugoligaša

Priprave in tekme so v polnem teku v vseh klubih na sončni strani Alp. V Grosuplju, kjer d…