V prihajajočem 8. krogu 3. SNL sever bo vseh pet srečanj odigranih v sobotnem popoldnevu. Vodilni Videm se tokrat odpravlja v goste k Dravogradu. Korošci so po dveh zmagah v preteklem krogu priznali premoč Bistrice pred svojimi gledalci, medtem ko so Videmčani še šestič v prvenstvu slavili, doma so s kar 6:0 odpravili Pohorje ter se z novimi tremi točkami utrdili na vrhu lestvice. Dravograjčani zasedajo glede na pričakovanja pred sezono skromno sedmo mesto na lestvici in v domačem taboru bi bile tri točke proti vodilnemu Vidmu še kako dobrodošle, saj bi si Korošci z morebitno zmago popravili prepotrebno samozavest. Ne glede na vse čaka Dravograjčane v kolikor želijo ostati proti Vidmu neporaženi zelo zahtevna naloga.


Prvi zasledovalci Vidma, nogometaši Šmartnega se tokrat odpravljajo v goste h konjiški Dravinji. Šmartno je pretekli vikend doma vknjižilo e peto prvenstveno zmago, medtem ko so Konjičani ostali praznih rok v Rogatcu. Konjičani bodo doma nedvomno napadali nove tri točke, ter poskušali Šmartnemu prizadejati še drugi prvenstveni poraz. Konjičani vsaj pred svojimi gledalci igrajo bistveno boljše kot v gosteh, a domači bodo morali zagotovo največ pozornosti nameniti gostujočemu kapetanu Tomažu Velerju s šestimi zadetki drugemu strelcu lige, v kolikor želijo tudi v četrti domači tekmi zapored ostati neporaženi.

V Slovenski Bistrici bodo domači nogometaši gostili Zreče. Bistričani, ki zasedajo tretje mesto na lestvici, so pretekli vikend slavili v Dravogradu, medtem ko so tri točke osvojili tudi nogometaši Zreč, ki so slavili proti celjskemu Šampionu. Zrečani se tri tekme zapovrstjo ne poznajo poraza, medtem ko  Bistričani vsaj za zdaj igrajo bistveno boljše v gosteh, kot pred svojimi gledalci. V Slovenski Bistrici se obeta zelo zanimivo srečanja, v katerem ni izrazitega favorita za vse tri točke.

V Rušah bo domače Pohorje gostilo Mons Claudius. Gre za srečanje zadnjeuvšrčenih ekip iz prvenstvene lestvice. Rušanom v prvenstvu ne gre in ne gre, in so v seriji petih zaporednih porazov, nazadnje so klonili proti Pesnici v zaostalem srečanju med tednom. Medtem Monsi dvigujejo svojo formo in so v zadnjih treh tekmah neporaženi v zadnjem srečanju so celo slavili doma proti konjiški Dravinji. Glede na  trenutne razmere in formo vsaj na papirju prednost pripada gostom, a Rušani bodo naredili vse, da po dolgem sušnem obdobju končno osvojijo nove točke.

V Pesnico v goste prihajajo nogometaši celjskega Šampiona. Celjani klub porazu v preteklem vikendu držijo četrto mesto na lestvici, medtem je Pesnica med tednom slavila v gosteh pri Pohorju in malce  popravila bled vtis iz zadnjih dveh krogov, ko so osvojili le točko. Celjani, prihajajo v Pesnico gotovo z željo po novih treh točkah, tudi v domačem taboru pa seveda računajo na nove točke s katerimi bi se približali prvi polovici prvenstvene lestvice.

Razpored 7. kroga 3. SNL sever:

Sobota; 6.10.2018

15:30; Slovenska Bistrica; Kety emmi Bistrica : Zreče

15:30; Pesnica; Tehnotim Pesnica : Šampion

15:30; Slovenske Konjice; Dravinja : Šmartno 1928

15:30; Ruše; Pohorje : Mons Claudius

15:30; Dravograd; Avto Grubelnik Dravograd : Videm pri Ptuju

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Grosuplju tretjeligaš ugnal drugoligaša

Priprave in tekme so v polnem teku v vseh klubih na sončni strani Alp. V Grosuplju, kjer d…