Tudi za nogometaši Pohorja iz Ruš je pred novo sezono težko pripravljalno obdobje. V klubu so s pripravami na novo sezono, ki jo bodo odprli proti celjskemu Šampionu. Kot poudarjajo v Rušah so bili igralci, ki so bili prisotni na pripravah pokazali željo po dokazovanju. A se pozna, je med pripravami zaradi dopustov in odsotnosti igralcev veliko improvizacije in rotacij.


Generalni cilj nogometašev Pohorja je obstanek med tretjeligaši z željo, kar se da čim boljše štartati v novo sezono. Rušani si v začetku prvenstva želijo ponoviti lansko dobro igranje iz spomladanskega dela, predvsem pa da ruški stadion postane stalnica domačih zmag in uspehov.

So pa pod obronki Pohorja med poletnim prestopnim rokom tudi kadrovali. Žal še z ekipo vedno ne more trenirati Timotej Javornik, ki je bil v zadnjem krogu lanskega prvenstva grobo napaden s strani igralca Dobrovc. Prav tako je še en nogometaš  izmed nosilcev v lanski sezoni poškodovan, saj je težjo ureznino staknil Žiga Plazovnik, tako da ne more trenirati. So pa Rušane okrepili štirje igralci iz Lenarta se je Rušanom pridružil Matevž Repa, iz mladinskega pogona NK Tabor je prišel Peter Strnad. Jan Lampreht in Nikolas Hrženjak pa sta nazadnje igrala v sosednji Avstriji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometna upokojitev legende Dravinje

Prvo pomlad po dveh koronskih letih se poslavlja kopica nogometašev. Slovesno je bilo tudi…