Tudi v 3. SNL sever se v tem vikendu pričenja prvenstvo. Monsi iz Rogatca, ki so v lanski sezoni končali na »rešilnem« devetem mestu prvenstvene lestvice, ter skupaj nanizali sedem zmag, deset neodločenih rezultatov in devet porazov, bodo tudi letos nastopali med tretjeligaši.


Po lanski sezoni so najprej rokave zavihali v upravi kluba, ter dodobra prevetrili ekipo, na čelo strokovnega štaba so postavili novega trenerja, tako je dirigentsko palico pod Donačko goro prevzel Gorazd Šket. Kar štirje igralci, ki so bili še lani nepogrešljivi so kopačke obesili na klin, trije igralci (Uroš Krivec, Žiga Zdovc in Rok Zdovc so odšli v sosednjo Rogaško), nekaj igralcev je odšlo v nižjeligaške klube. Bo pa dres Monsov v prihodnji sezoni nosilo, kar nekaj novih obrazov, tako so iz Šmarja pri Jelšah prišli Simon Koffi, Dejan Gaberšek, Anže Gajšek, Matic Korošec in vratar Sergej Turnšek, iz ptujske Drave sta prišla Jaka Mesarič in Miha Pšajd iz sosednje Rogaške Tomaž Kidrič, David Janžek, Filip Rafaj in Sandro Sisinger, ter iz celjskega Šampiona Kristjan Bercko. Prav tako na vrata članske ekipe trka kar nekaj obetavnih mladincev.

Monsi se tako v novo sezono podajajo s precej pomlajeno ekipo, a imajo postavljene ambiciozne cilje pred začetkom prvenstva, saj si želijo uvrstitve med štiri najboljše ekipe v severni skupini 3. SNL.

Varovanci Gorazda Šketa so v pripravah odigrali tudi nekaj pripravljalnih srečanj, ter ob remiju proti Ljutomeru, nanizali tri zmage (Majšper, Bukovci, Marles hiše iz Limbuša).

Monsi bodo svoje obveznosti pričeli v nedeljo, ko jih čaka gostovanje na Vidmu pri Ptuju, kjer bo cilj Monsov ostati neporažen, ter s pozitivnim začetkom pričeti prvenstvo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…