Klavrno se je včeraj zaključila usoda Nogometnega kluba Mons Claudius, kateri je nastopal v 3. SNL sever, saj so vodilni možje kluba na družbenem omrežju Facebook zapisali, da se zaradi tako finančnih kot kadrovskih zadev na žalost umikajo iz tekmovalnega dela 3. SNL s člansko ekipo.


Kot je zapisano na strani kluba izpod Donačke gore, se je članska ekipa razpustila po 24 letih, z mlajšimi selekcijami pa bodo v klubu nadaljevali tudi v prihodnje.

V nadaljevanju objavljamo celotno objavo iz družbenega omrežja Facebook strani Nogometnega kluba Mons Claudius:

»Žal kljub naporom nekaterih se ne finančna kot tudi ne kadrovska struktura kluba (predvsem DELUJOČ upravni odbor) nista uspela usposobit do današnjega dne, prav tako so bili vsi poskusi pridobiti večjega sponzorja za normalno delovanje članske ekipe neuspešni. V klubu že od poletja ni predsednika, prav tako se ni podaljšalo sodelovanje s tehničnim vodjem, tako da se v klubu nihče ne ukvarja z operativnimi zadevami glede članske ekipe. Zaradi navedenega izstopamo iz nadaljnjega tekmovanja s člansko ekipo v 3.SNL-sever in po 24 letih ukinjamo člansko ekipo Mons Claudiusa.

Klub bo do jeseni deloval najverjetneje z mladinsko ekipo in otroškimi selekcijami, v jesen pa se prijavil v tekmovanje MNZ Celje – seveda ob pogoju, da se najde ustrezna vodstvena struktura kluba.

V klubu potekajo nadaljnje aktivnosti kako in kaj naprej. Upamo, da se lokalna javnost le uspe zbrati in nastavi zdrave temelje za nadaljnje igranje in funkcioniranje kluba….«

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tolmin ugnal Izolo, Brda z desetico poslale Postojno ligo nižje, Šenčurju gorenjski derbi

Predzadnji krog letošnje tretjeligaške sezone zahodne skupine je bil eden najdaljših. Tekm…