Vodilni Dravograd ostaja trdno na prvem mestu lestvice, tokrat so v srečanju polnem preobratov prišli do zmage v Zrečah. Srečanje v Zrečah so boljše pričeli gostitelji, ki so povedli v 14. minuti, ko je Primoža Kanduča premagal Marko Marinšek. Dobrih deset minut pred odhodom na odmor so Korošci uspeli rezultat izenačiti, za kar je poskrbel Davor Rogina, ki je Primoža Ravnaka premagal iz najstrožje kazni. V šesti minuti nadaljevanja so Korošci zrežirali popoln preobrat, ko je zadel Tilen Stefanović. A dobrih dvajset minut pred iztekom srečanja so Zrečani rezultat izenačili, glavni sodnik je pokazal na novo najstrožjo kazen, ki jo je v izenačujoč zadetek pretvoril Žan Zupanc Terglav. Korošci so v končnici pritisnili proti vratom Zreč, kar se jim je obrestovalo štiri minute pred iztekom rednega dela, ko je za novo vodstvo poskrbel Peter Koglenik. Korošci z novo zmago tako ostajajo na vrhu lestvice, medtem ko so Zreče zdrsnile na sedmo mesto.


Nogometaši konjiške Dravinje in Vidma so se pomerili v derbiju kroga, zmage pa so se veselili Konjičani. Prvi polčas nekaj manj kot sto gledalcem ni ponudil zadetkov. V nadaljevanje so boljše vstopili gostitelji, ki so povedli že v četrti minuti nadaljevanja, ko je lastno mrežo za vodstvo Dravinje zatresel Nikola Antolić. Sledilo je hitro povišanje prednosti, ko je zadel Žan Ramšak. Videmčani so se v igro vrnili po uri igre, ko je rezultat znižal Žiga Tement. A le pet minut zatem je še drugič na sceno stopil Žan Ramšak, ter ponovno poskrbel za občutnejše vodstvo. Dobrih deset minut pred iztekom srečanja je Žiga Čakš postavil končni rezultat, ko je Marka Klasinca premagal iz najstrožje kazni. Dravinja se je s tremi točkami zavihtela na četrto mesto. Videm ostaja na drugem mestu.

V zadnji sobotni tekmi je Pohorje Pesnici podelilo sedmico, ter prišlo do četrte zmage s katero pa kljub temu ostajajo na dnu lestvice. Pohod Rušanov se je pričel v 35. minuti, ko je za vodstvo poskrbel Klemen Žižmond. Le minuto zatem je prednost Pohorja povišal Jan Sredenšek. V nadaljevanju je sledilo deset minut popolne prevlade Rušanov, ko je dvakrat zadel Jan Sredenšek, po enkrat pa še Tim Rabič in Nejc Fidršek. Končni rezultat je v končnici srečanja postavil Matej Ozim.

V edini nedeljski tekmi so tri točke ostale v Celju. Celjani so mrežo Bistrice zatresli v končnici prvega polčasa, ko je zmagoviti zadetek dosegel Luka Mihalič. Šampion se je z tremi točkami zavihtel na šesto mesto, Bistričani so zdrsnili na tretje.

Rezultati 22. kroga 3. SNL sever:

Zreče : Avto Grubelnik Dravograd 2:3 (1:1)

50; Marinšek 14`, Zupanc Terglav 70`-11m; Rogina 34`-11m, Stefanović 51`, Kogelnik 86`

Dravinja : Videm pri Ptuju 4:1 (0:0)

80; Antolić 49`-ag, Ramšak 56`, 65`, Čakš 79`-11m; Tement 60`

Tehnotim Pesnica : Pohorje 0:7 (0:2)

80; Žižmond 35`, Sredenšek 36`, 58`, 61`, Rabič 56`, Fideršek 65`, Ozim 78`

Šampion : Kety emmi Bistrica 1:0 (1:0)

60; Mihalič 40`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…