Vodilni Dravograd je doma prišel do nove še trinajste zmage v prvenstvu proti celjskemu Šampionu. Kar tristo gledalcev je videlo imeniten start svojih ljubljencev, ki so povedli že v 8. minuti srečanja, ko je Lana Vunderla premagal Nejc Pečnik. Do konca srečanja so Korošci minimalno prednost zadržali, ter se na koncu veselili šeste zaporedne zmage. Celjani so z novim porazom, še devetim letošnjim ostali na sedmem mestu.


V Šmartnem ob Paki varovanci Ramiza Smajlovića niso prišli do druge zaporedne zmage proti konjiški Dravinji. Gostje iz Slovenskih Konjic so srečanje pričeli naravnost fantastično in že v 6. minuti povedli, ko je domačega vratarja Žana Verdeva premagal Blaž Brglez. Le dobrih deset minut zatem so Konjičani svojo prednost povišali, ko je v polno meril Davorin Gosak. Gostitelji so uspeli rezultat znižati dobrih deset minut pred iztekom rednega dela, ko je zadel David Hrastnik. A do konca srečanja so minimalno prednost zadržali Konjičani, ki ostajajo na petem mestu lestvice, so pa se četrtemu Šmartnemu približali na le dve točki zaostanka.

V Slovenski Bistrici so gostovali nogometaši Pesnice. Bistričani, ki so bili pred srečanjem izraziti favoriti, so doživeli pravi šok po 26. minutah igre, ko so Pesničani povedli. Za vodstvo gostov je poskrbel Luka Horvat, ki je Jako Dabanoviča premagal iz najstrožje kazni. Sledil je sicer hiter odgovor varovancev Primoža Kračuna, ki so izenačili v 39. minuti, ko je izenačujoči zadetek dosegel Rok Rozman. V nadaljevanju se rezultat več ni spremenil. Bistričani so z še četrtim remijem v sezoni zdrsnili na tretje mest lestvice, Pesnica ostaja osma.

V zadnji tekmi sta se v danes v dopoldanskem terminu pomerila Videm in Zreče. Dobrih sto šestdeset gledalcev v prvem polčasu ni videlo zadetkov. Odločujoči trenutek srečanja se je zgodil dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela, ko je Fatai Adedoja premagal Primoža Ravnaka, ter Vidmu priigral zmago s katero so se varovanci Roberta Hojnika zavihteli na drugo mesto prvenstvene lestvice. Zreče ostajajo na šestem mestu lestvice.

Rezultati 21. kroga 3. SNL sever:

Šmartno 1928 : Dravinja 1:2 (0:2)

120; Hrastnik 79`; Brglez 6`, Gosak 16`

Avto Grubelnik Dravograd : Šampion 1:0 (1:0)

300; Pečnik 8`

Kety emmi Bistrica : Tehnotim Pesnica 1:1 (1:1)

150; Rozman 39`; Horvat 26`-11m

Videm pri Ptuju : Zreče 1:0 (0:0)

160; Adedoja 75`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…