Z današnjim srečanjem med Šenčurjem in gosti iz Žirov, se bo pričel sedmi krog 3. SNL center, kjer sta v vrhu poravnana Ivančna Gorica in Bled.


Šenčurjani ne najdejo poti iz negativne serije, saj so med tednom izgubili proti Zagorju, nadaljevalo se je prekinjeno srečanje petega kroga, Zasavci pa so slavili z 2:3. Nasproti jim bo stalo zadnjeuvrščeno moštvo iz Žirov, ki so osvojili zgolj točko. Negativen niz sledi obe moštvi, domači so bili poraženi že trikrat, medtem ko bodo gostje skušali prekiniti niz dveh porazov. 

V soboto so na sporedu trije dvoboji, v Ljubljani bo gostovalo Grosuplje, v Kranju bosta moči merila domača Sava in gostje z Viča, ljubljanska Svoboda. Večerni dvoboj bo odigran v Ivančni, kjer tokrat gostuje Zagorje. Nogometaši Arne Tabor 69 bodo gostili Grosuplje, ki so prav tako osvojili deset točk in si delita četrto mesto na prvenstveni lestvici. Nasprotnika sta se pomerila dvakrat, bilo je v lanski sezoni, obe srečanji sta se zaključili z zmago Dolenjcev, s končnim izidom 2:0. Kranjska Sava doma pričakuje sedmourščeno Svobodo, trenutno z osvojeno točko manj kot domačini. Kranjčani so doma izgubili zgolj uvodoma, ko jih je uspel premagati Bled, v nadaljevanju pa so premagali Arne Tabor 69 in v prejšnjem krogu Komendo. Svoboda je letos zgolj enkrat izgubila, prav tako so jih premagali Blejci. Teško delo čaka vodilno ivančno, saj na domači zelenici pričakujejo Zagorjane. Zasavci so bili poraženi v prejšnjem krogu, medtem ko Dolenjci še niso oddali vseh treh točk. Gre za dvoboj starih znancev, v zadnjih sezonah so odigrali osem srečanj, s petimi zmagami pa je uspešnejša Ivančna. 

Sedmi krog bo zaključen v nedeljo, z dvobojem med Bledom in Komendo. Tudi v letošnji sezoni Blejci ciljajo na najvišja mesta, na prvem mestu so povsem poravnani z Ivančno Gorico. Nekoliko slabše je v sezono krenila Komenda, ki je ob zmagi in remiju, vpisala še štiri poraze. V lanski sezoni so gostje v Športnem parku Bledec uspeli iztržiti neodločen izid. 

Napovednik 7. krog 3. SNL – center:

Petek, 19:00 Tinex Šenčur – Žiri

Sobota, 16:00  Arne Tabor 69 – Brinje Grosuplje

Sobota, 16:00 Sava Kranj – Svoboda Ljubljana

Sobota, 19:00 Ivančna Gorica – Zagorje

Nedelja, 15:00 Bled Hirter – Komenda

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…