Srečanje 12. kroga 3. SNL center med Savo in Šenčurjem je bilo odigrano že v sredo, tretje zmage v sezoni so se razveselili gostje.


Šenčurjani so kmalu po začetku vodili z 0.2, v četrti minuti je odbitek v mrežo domačih pospravil Gašper Repnik, le tri minute kasneje je bil z bele točke uspešen Samo Kokalj. Sava se je v igro za točke vrnila v 14. minuti, lep zadetek z glavo pa je dosegel Qendrim Hasanaj. Do konca prvega dela sta bila dosežena še dva zadetka, na 1:3 je povišal Kokalj, ki je izkoristil neodločnost domače obrambe, izid polčasa pa postavil Erazem Zajc, tri minute pred odhodom v slačilnice.

Na samem začetku drugega polčasa je bil izid poravnan na 3:3, saj je lep zadetek s prostega udarca dosegel David Ivanuša. Kranjčani so poizkušali priti do nove zmage, a je za nove tri točke v gorenjskem dvoboju, poskrbel Klavdij Šmid, ki se je v 88. minuti sam znašel pred domačim vratarjem. Šenčurjani so še drugič zapored slavili na dvoboju s sosedi. Preostala srečanja 12. kroga so na sporedu v soboto in nedeljo.

NK Sava Kranj – NK Šenčur 3:4

Hasanaj 14′, Zajc 42′, Ivanuša 48′; Repnik 4′, Kokalj 7′ (11m), 18′, Šmid 88′

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…