Peti krog 3. SNL center se bo pričel s tekmo v petek, zaključil pa s torkovim dvobojem na Bledu. Znova bodo prvi na zelenico stopili Šenčurjani, ki doma pričakujejo neporaženo Zagorje. Domači so po zmagi nad Savo doživeli še tretji poraz v sezoni in zasedajo osmo mesto. Zasavci so znova v samem vrhu, saj so ob dveh zmagah še dvakrat remizirali. 


V soboto so na sporedu trije dvoboji, v Ljubljani se bosta merila dva kluba iz prestolnice, Arne Tabor 69 gosti Svobodo, v Žiri prihaja Komenda, v Ivančni Gorici pa bo gostovala Sava. Ljubljanska kluba v peti krog vstopata povsem poravnana, saj so oboji osvojili šest točk. Arne Tabor so po dveh uvodnih zmagah nekoliko popustili in doživeli dva poraza. Njihovi nasprotniki imajo boljši izkupiček na domačih tleh, kjer so vpisali obe zmagi. Dvoboj zadnjeuvrščenih moštev je na sporedu v Žireh, kjer bo gostovala Komenda. V dosedanjem delu prvenstva so oboji osvojili zgolj po točko. Žirovci so točko odščipnili Grosuplju, medtem ko je Komenda v prvem krogu remizirala z Zagorjem. V večernem terminu se bo vodilna Ivančna pomerila s Savo iz Kranja. Gorenjci so po uvodni zmagi dvakrat izgubili, v prejšnjem krogu pa uspeli negativni niz zaključiti z zmago proti Arnam Tabor. Ivančna je v prejšnjem krogu visoko ugnala Komendo in izkoristila spodrsljaj tekmecev ter prevzela vodilni položaj. 

Srečanje med Bledom in Grosupljem je na sporedu v začetku tedna, dvoboj vrha prvenstvene lestvice. Grosupeljčani so morda nekoliko nepričakovano oddali točko Žirem, ki se ne bodo zlahka predali. Bled je v letošnji sezoni dvakrat premagal nasprotnika in dvakrat remiziral brez doseženih zadetkov. V medsebojnih dvobojih sta tekmeca izenačena, oboji so slavili trikrat.

Tekme 5. krog 3. SNL – center:

Petek, 19:00 Tinex Šenčur – Zagorje

Sobota, 16:30  Arne Tabor 69 – Svoboda Ljubljana

Sobota, 16:30 Žiri – Komenda

Sobota, 19:00 Ivančna Gorica – Sava Kranj

Torek, 17:00 Bled Hirter – Brinje Grosuplje

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…