Znan je razpored zadnje etape 3. SNL center, v 19. krogu bodo štiri srečanja odigrana v soboto, medtem ko se bosta Zagorje in Šenčur pomerila v nedeljo. Vodilni Bled bo doma gostil zadnjeuvrščene Žiri in jih skušal še tretjič v sezoni premagati. Blejci zanesljivo zasedajo prvo mesto, saj so kot edini še neporaženi, vpisali so štirinajst zmag in štiri remije. Srečanje na Bledu so domači dobili kar s 5:0. 


Grosuplje bo na domači zelenici pričakalo Komendo in lovilo še tretjo zaporedno zmago ter podaljšanje niza neporaženosti. Komenda je v spomladanskem delu zabeležila dva poraza in remi, nazadnje pa so zmago slavili ob zaključku jesenskega dela. Trenutno zasedajo sedmo mesto in imajo pet točk prednosti pred zadnjeuvrščenimi. Ljubljanski dvoboj bo odigran na Brodu, kjer Arne Tabor pričakujejo Svobodo. Glede na dosedanja dvoboja gre pričakovati veliko število zadetkov, saj se je prvi dvoboj na domačem igrišču Arne Tabor končal z izzidom 3:3, povratni pa z zmago Svobode s 4:1. Oboji na srečanje prihajajo po porazu, domači so poraženi na gostovanju pri vodilnem Bledu, srečanje v Zagorju je bilo odločeno za zeleno mizo, v korist Zasavcev, z rezultatom 3:0.

Večerni dvoboj je znova rezerviran za Ivančno Gorico, ki doma gosti kranjsko Savo. Gorenjci so zabeležili še osmi zaporedni poraz, zaradi česar so padli na predzadnje mesto na lestvici. Dolenjci so oba dvoboja dobili z minimalno razliko, z rezultatom 1:0. Ivančna je z dvema spodrsljajema v spomladanskem delu povečala zaostanek za vodilnim položajem na lestvici. 

V nedeljo bosta moči merila Zagorje in Šenčur, ki je z zmago v prejšnjem krogu skočil z zadnjega mesta. Zasavci veljajo za favorite, saj zasedajo tretje mesto, medtem ko v medsebojnih dvobojih vodijo s petimi zmagami in zgolj enim porazom. Zagorje za vodilnim Bledom zaostaja že 13 točk, Šenčurjani so po zmagi, na osmem mestu preskočili kranjsko Savo.  

Tekme 19. kroga 3. SNL – center:

Sobota, 15.30 Bled Hirter – Žiri

Sobota, 16.30 Brinje Grosuplje – Komenda

Sobota, 16.30 Arne Tabor 69 – Svoboda Ljubljana

Sobota, 19.00 Ivančna Gorica – Sava Kranj

Nedelja, 16.30 Zagorje – Tinex Šenčur

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…