Kljub reprezentančnemu odmoru s tekmami četrtega kroga nadaljujeo v 3. SNL center, kjer so v vrhu izenačena tri moštva. V soboto so na sporedu štirje dvoboji, v nedeljo pa bo odigrano eno srečanje.


Kranjska Sava doma pričakuje Arne Tabor 69, ki so pretekli konec tedna vpisali prvi poraz v sezoni. Kranjčani so po uvodni zmagi nad Žirovci, na zadnjih dveh srečanjih priznali dva poraza. Ljubljančani so v tretjem krogu imeli priložnost ostati sami na vrhu prvenstvene lestvice, kar bi dosegli z zmago proti Ivančni, a so bili Dolenjci na koncu uspešnejši. Svoboda bo doma moči merila s Šenčurjem, oboji so do sedaj vpisali po eno zmago. Ljubljančani so ugnali Žirovce, Šenčur pa je v gorenjskem dvoboju slavil minimalno zmago nad Savo. V medsebojnih dvobojih so boljši Ljubljančani, ki so na štirih tekmah slavili kar trikrat, nazadnje pa so se pomerili v sezoni 2002/03. 

Dvoboj kroga bo odigran v Zagorju, kjer se bosta pomerili še neporaženi in točkovno poravnani moštvi. V Zasavju bodo gostovali lanskoletni prvki z Bleda. V lanski sezoni sta zmagi ostali v rokah domačinov in z velikim številom zadetkov, kar tudi vabi nogometne navdušence na oglede nogometnih tekem. Med sobotnimi dvoboji je na sporedu tudi srečanje med Grosupljem in Žirmi. Gostje so edini še brez osvojene točke v sezoni, domači pa se bodo znova borili za naslov prvaka.  Dolenjci so v prejšnjem krogu morda nekoliko nepričakovano, kar s 6:0 ugnali Komendo, kar jim je gotovo dalo dodatnega elana v lovu na prvo mesto. 

Četrti krog bosta zaprla Komenda in Ivančna Gorica, ki bo še tretji zaporedni dvoboj odigrala v nedeljo. Domači bodo na svojem igrišču skušali popraviti vtis z zadnjega srečanja, Ivančna pa nadaljevati niz neporaženosti, kar jih drži na samem vrhu lestvice. Komenda je rezultatsko nekoliko padla, saj je po neodločenem izidu v prvem krogu pri Zagorju, zabeležila dva visoka poraza, z gol razliko 0:10.   

Tekme 4. kroga 3. SNL – center:

Sobota, 17:00 Sava Kranj – Arne Tabor 69

Sobota, 17:00 Svoboda Ljubljana – Tinex Šenčur

Sobota, 17:00 Zagorje – Bled Hirter

Sobota, 17:00 Brinje Grosuplje – Žiri

Nedelja, 17:00 Komenda – Ivančna Gorica

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…