V pretekli sezoni je na klop Šenčurja sedel nekdanji nogometaš Darijan Matić. Sezono so zaključili na šestem mestu, letos bo konkurenca manjša, saj bo v 3. SNL center nastopalo zgolj 10 moštev.


»Težko je pred začetkom sezone ocenjevati kaj to pomeni za nas, bo pa nedvomno liga zanimiva in kvalitetna,« je pred pričetkom sezone spremenjeni sistem tekmovanja ocenil Matić.

Gorenjci so odigrali nekaj pripravljalnih srečanj z močnimi nasprotniki, na podlagi česar lahko ocenijo delo med pripravljalnim obdobjem: »Pripravljalno obdobje lahko ocenimo kot uspešno, saj smo izpolnili večino ciljev, ki smo si jih zadali. Imeli smo odlične pogoje za delo in močne pripravljalne tekme.«

Kot je povedal 35-letni trener na klopi Šenčurja, si želi konstantne igre svojega moštva: “V prihajajoči sezoni so cilji iti “tekmo po tekmo”, samozavestno in motivirano. Kam nas bo to pripeljalo pa bomo videli na koncu.”

Tudi pri Šenčurju se niso izognili spremembam v igralskem kadru: »V moštvu je prišlo tudi do nekaj sprememb v igralskem kadru. Prišlo je kar nekaj igralcev saj smo v zaključku prvenstva imeli kar nekaj težav s številčnostjo in smo morali kompenzirati z mladinci. Kljub temu da nam je uspelo zadržati ogrodje moštva, smo pa priključili tudi nekaj novincev. Prišli so Zupan in Volčič iz kranjske Zarice, Dimitrov in Bodiroža iz Triglava, Repnik iz Doba, Primožič iz Ivančne Gorice, priključili smo tudi tri domače igralce iz selekcije U19 in pričakujemo še kako registracijo do konca prestopnega roka,« je za konec dejal Matić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…