Celoten šesti krog 3. SNL center je na sporedu v soboto, štiri srečanja s pričetkom ob 16.3o uri, ter večerno ob 19. uri. 


Vodilna ivančna Gorica bo v Ljubljani proti Svobodi lovila peto zaporedno zmago in ostanek na prvem mestu prvenstvene lestvice. Svoboda je veliko boljši nasprotnik na domačih tleh, saj so si obe zmagi priigrali prav v Ljubljani. V prešnjem krogu so prvič v gosteh osvojili točko, ko so remizirali z Arnam Tabor. Dolenjci so po remiju v prvem krogu v nadaljevanju nanizali same zmage in se zavihteli na vodilno mesto. V Kranju bo gostovala Komenda, ki je v prejšnjem krogu vpisala prvo zmago, na gostovanju so ugnali Žiri. Sava je vpisala dve zmagi in ima ravno tolikšno število točk prednosti pred nasprotnikom. Kranjčani na štirih medsebojnih domačih dvobojih še niso uspeli ugnati Komende. 

V Zasavju pri Zagorju gostuje Arne Tabor 69, ki s sedmimi osvojenimi točkami trenutno zaseda peto mesto. Zagorjani so odigrali tekmo manj, saj je bil dvoboj s Šenčurjem prekinjen in bo odigran 25. septembra. Zasavci so še zmeraj neporaženi, tako kot Ivančna Gorica in Bled. V lanski sezoni se je dvoboj v Zagorju končal brez zadetkov, v Ljubljani pa so minimalno zmago slavili nogometaši Arne Tabor. Bled bo tokrat gostoval v Žireh in lovil četrto zmago v sezoni, s čimer bi še naprej ohranjali stik z vrhom prvesntvene lestvice. Žirovci so trenutno zadnjeuvrščeno moštvo, a so že uspeli odščipniti točko favoritom za zmago, ko so remizirali v Grosupljem. Nazadnje sta se nasprotnika srečala pred tremi sezonami, ko je obe srečanji dobil Bled. 

Večerni dvoboj bo odigran na dolenjskem, pomerila se bosta domače Grosuplje in Šenčur. Na zadnjih, v celoti odigranih dvobojih, so oboji morali preznati premoč nasprotniku, Grosuplje je poraženo na Bledu, Šenčur pa v Ljubljani. Bolje kaže Dolenjcem, ki se trenutno nahajajo na četrtem mestu, Šenčur pa na devetem. V celotni lanski sezoni je Grosuplje zabeležilo zgolj štiri poraze, medtem ko so letos izgubili že dvakrat. 

Tekme 6. kroga 3. SNL – center:

Sobota, 16:30 Sava Kranj – Komenda

Sobota, 16:30 Zagorje – Arne Tabor 69

Sobota, 16:30 Svoboda Ljubljana – Ivančna Gorica

Sobota, 16:30 – Žiri – Bled Hirter

Sobota, 19:00 Brinje GrosupljeTinex Šenčur

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja ugnala Pevnikove varovance

Klub ND Dravinja iz Slovenskih Konjic, ki igra letos svojo 15. sezono med tretjeligaši je …