Predzadnji krog jesenskega dela 3. SNL center bo v večini odigran v soboto, eno srečanje pa je na sporedu v nedeljo.


Dvoboj kroga bosta odigrala Grosuplje in vodilni Bled, ki bo lovil peto zaporedno zmago. Gorenjci letos še niso zabeležili poraza, medtem ko so domačini bili že trikrat poraženi, z 2:1 jih je premagal tudi Bled. Grosupeljčani so letos že ugnali tokratne goste, v pretekli sezoni so doma slavili z 2:1. Gotovo bodo Dolenjci poizkusili prekrižati načrte Bledu in se jim približati na štiri točke zaostanka. Drugouvrščena Ivančna Gorica bo gostovala v Kranju, po treh zaporednih zmagah Dolenjci ostajajo za petami Bleda. Sava bo doma skušala prekiniti negativen niz treh porazov in se še nekoliko bolj ustaliti na sredini prvenstvene lestvice. Ivančna letos uspeva držati visok ritem in za pvim mestom zaostajajo vsega dve točki. 

Znova teško delo čaka Šenčurjane, ki potrebujejo točke v boju za obstanek, a jih v Zagorju čaka vse prej kot lahka naloga. Zasavci se tudi letos nahajajo v zgornjem delu prvenstvene lestvice, za vodilnim položajem pa zaostajajo že deset točk.V zadnjem krogu so Zagorjani na Bledu visoko poraženi, domači so slavili kar s 6:0. Prvi letošnji dvoboj je pripadel Zagorjanom, ki so slavili z 2:3. Ljubljanski dvoboj bomo spremljali na Viču, kjer bo Svoboda gostila Arne Tabor 69. Domači se trenutno nahajajo na sedmem mestu in so osvojili šest točk manj kot Arne, ki so dve mesti višje. V petem krogu je bil rezultat izenačen, z zmago bi se domači še nekoliko približali obstanku med tretjeligaško druščino. 

V nedeljo je na sporedu dvoboj spodnjega dela lestvice, Komenda bo gostila zadnjeuvrščene Žiri. Komenda je v zadnjem krogu doživela minimalen poraz v Ivančni Gorici, pred tem pa zabeležila niz dveh zaporednih zmag. Žirovci so znova nekoliko padli v rezultatskem smislu, saj so ponovno zabeležili dva poraza. Gostitelji imajo manjšo prednost pred Žirovci, a bi se gostje v primeru zmage, točkovno izenačili s Komendo. 

Tekme 14. kroga 3. SNL – center:

Sobota, 13.30 Brinje Grosuplje – Bled Hirter

Sobota, 13.30 Zagorje – Tinex Šenčur

Sobota, 13.30 Svoboda Ljubljana – Arne Tabor 69

Sobota, 13.30 Sava Kranj – Ivančna Gorica

Nedelja, 13.30 Komenda – Žiri

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Grosuplju tretjeligaš ugnal drugoligaša

Priprave in tekme so v polnem teku v vseh klubih na sončni strani Alp. V Grosuplju, kjer d…