V 3. SNL so si naslov jesenskih prvakov priborili nogometaši Tolmina, ki bodo s točko prednosti pred zasledovalci prezimili na vrhu zahodne skupine.

Moštvo Sanela Konjevića je večji del prvega dela sezone kazalo zelo dobre predstave, v zadnjih tednih pa si je z izjemnim finišem priborilo tudi sam vrh prvenstvene razpredelnice. Zimski odmor je morda celo prišel ob nepravem času za Tolmince, ki so kazali odlično formo ter z rušilno močjo premagovali vse prepreke na svoji poti do željene vrnitve v drugoligaško konkurenco. Moštvo iz severnega dela Primorske je leto 2022 zaključilo z nizom petih zmag, v katerih se lahko pohvali z zavidanja vredno razliko v zadetkih. Ta je v omenjeni seriji namreč znašala neverjetnih 21:1!

S prikazanim so v klubu seveda lahko zelo zadovoljni, pred odhodom na zasluženi odmor pa so se Tolminci tudi pozabavali ter pohvalili s trenutno formo, v kateri se je znašel primorski tretjeligaš. Ob prekinitvi državnih prvenstev širom Evrope se je Tolmin znašel ob boku največjim:
https://www.facebook.com/NKTolmin/posts/pfbid036vooQrocy3G2jFxEGeP7excM1U3tjHJYAk2MNGmUR3Hp9AL6RJ1KfY9VNLr4v2Ml


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vršič v prvem polčasu debitiral, zabil in nato predčasno zapustil teren

Dare Vršič je na današnjem pripravljalnem obračunu Ljutomera in Zavrča vpisal nastop za Ha…