Ljubljanska Svoboda je v tem tednu odprla novo poglavje v zgodovini kluba, ki prav letos praznuje 70 let delovanja. Tretjeligaš iz prestolnice je v Beogradu podpisal pogodbo o sodelovanju s Crveno zvezdo.

Sodelovanje trenutno 12. uvrščene ekipe zahodne skupine 3. SNL ter evropskih in svetovnih klubskih prvakov iz leta 1991 bo temeljilo predvsem na pomoči oziroma sodelovanju pri vzpostavljanju temeljev za najboljši razvoj mladih nadebudnih nogometašev. Že kmalu bo medsebojno sodelovanje poželo prve sadove, ko bo v Ljubljani organiziran nogometni kamp.

“Zelo smo veseli, da smo sklenili dolgoročno sodelovanje. Partnerstvo je za nas velika obveza, ampak navajeni smo delati in pripravljeni smo na napredovanje in delo po standardih velikega svetovnega kluba kot je Crvena zvezda. Naši nogometaši lahko veliko napredujejo, čaka nas veliko discipliniranega dela. Veseli me, da smo pogodbo podpisali ravno v času, ko naš klub praznuje 70. obletnico. Zdaj gremo naprej po planu,” je ob slovesnem podpisu pogodbe dejal predsednik Svobode Hajro Rizvić.


  • Lotrič ostal brez kluba

    Mitja Lotrič se je po naravnost fantastični sezoni 2018/19 v dresu Celja poslovil od slove…
  • Odziv Mure na dogajanje po tekmi z Mariborom

    Po nedeljski tekmi med Muro in Mariborom, na kateri so si vijoličasti zagotovili še 16. na…
  • Prvi odhod iz Celja

    Po vsega 14 odigranih tekmah se od dresa Celja poslavlja Terry Lartey Sanniez, nekoč velik…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Veliko besed, malo dejanj – slovo Damirja Skomine od Izole

Ko je lani avgusta mesto na predsedniškem MNK Izola prevzel Damir Skomina so se v obalnem …