Tudi začetek sezone v 3. SNL se nezadržno bliža, medtem pa tretjeligaši izkoriščajo še zadnje proste termine za pripravljalne obračune in piljenje forme pred 14. avgustom. Včeraj sta se v Ljubljani pomerila člana zahodne skupine Svoboda in Šenčur.

Gorenjci so v minuli sezoni tekmovanje zaključili na tretjem mestu in tudi v tej bodo med glavnimi kandidati za vrh lestvice. Pred dnevi so svojih vrstah, ob sodelovanju z Radomljani, pozdravili Aneja Kmetiča, Anisa Đuzića, Žigo Fermiška in Denisa Adrovića, včeraj pa so proti Vičanom trikrat zatresli mrežo ter se ob koncu veselili zmage z 1:3. Mreža na s priložnostmi zelo bogatem obračunu se je v prvem delu zatresla samo enkrat, in sicer so sredi polčasa povedli gostje, ki so na odmor odšli z minimalnim vodstvom. Šenčur je do povišanja vodstva prišel na začetku drugega dela, le nekaj trenutkov kasneje pa so domačini rezultat znižali na 1:2. Tudi tokrat je za Svobodo zabil Osuji, ki pred začetkom sezone kaže dobro strelsko formo, saj se je med strelce vpisal tudi pred dnevi na obračunu proti Posavju. Sredi drugega polčasa so Gorenjci prišli do novega dvojnega vodstva, Ljubljančani pa so najbližje novemu zadetku bili v samem zaključku tekme, a je gostujočega vratarja rešil okvir vrat.

“Težka tekma, lahko bi se reklo ligaška. Šenčur spada med favorite naše lige. Kljub porazu me veseli prikazana igra in borbenost fantov. Ustvarili smo si veliko priložnosti, lahko bi dosegli še kakšen gol več,”
je po koncu dvoboja za klubsko spletno stran dejal trener ljubljanskega moštva Željko Filipović.

Svoboda Ljubljana – Šenčur 1:3 (0:1)


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji športni direktor Olimpije o opravljanju funkcije direktorja pri ljubljanski Svobodi

Za klubsko spletno stran ljubljanske Svobode je spregovoril poslovni direktor kluba D…