Za klubsko spletno stran ljubljanske Svobode je spregovoril poslovni direktor kluba Dejan Stamenković.


Predsednik ljubljanskega tretjeligaša je prav tako nekdanji član Olimpije, in sicer Hajro Rizvić. Stamenković je primerjal delo pri Olimpiji in Svobodi ter ocenil trenutno stanje ljubljanskega tretjeligaša.

“Delo v tem nogometnem klubu je veliko bolj obširno, kot je bilo v Olimpiji. Seveda nosita obe delovni mesti veliko odgovornost. Na Olimpiji je bilo malo več sodelavcev na različnih območjih, posledično so se lahko obveznosti bolj razporedile. Tukaj pa je velik del teh pisarniških opravil in odgovornih izvajalskih nalog prepuščenih meni. Operativno sem veliko bolj zaseden, zato mi manj časa ostaja za kakšne strateške razmisleke,” je Stamenković dejal o svojih nalogah, nato pa nadaljeval: “Najtežje je bilo ustvariti presečno stanje in to nam še danes povzroča nekaj težav. Primopredaja ni bila pravilno izvedena, oziroma je bila izvedena čez noč, brez podatkov o stanju izvedenih del, čakajočih del, predvidenih del in zaradi tega póst féstum ugotavljamo kaj se je dogajalo in kaj se mora zgoditi. Lovimo nekatere roke, za katere sploh nismo vedeli, da jih moramo loviti. Če se izrazim po gasilsko – gasimo požare. Večino smo jih že pogasili, kakšen pa tu in tam še vedno tli. Z novim letom bo nastal nov plan in bo cela operacionalizacija veliko lažja kot je sedaj.”

O prihodnosti Svobode pa: “Klub je saniran, nima nobenih dolgov. Proračun je potrjen, proračunska sredstva za tekočo sezono so zagotovljena. Seveda je cilj – rasti. Že s samim prevzemom smo glede na delovno aktivnost in število otrok, proračun povečali za 100 % v primerjavi z lanskim. Si pa želimo več aktivnosti na marketinškem in promocijskem delu. Želimo si odpreti tudi svojo lastno trgovino. Absolutno je cilj naslednjo sezono še enkrat podvojiti prihodke glede na aktualno sezono.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani visoko ugnali srbskega drugoligaša

Na svoji četrti pripravljalni tekmi so se Celjani pomerili z Radničkim, ki sicer nastopa v…