Manj kot teden dni pred pričetkom nove sezone se je Izola okrepila z dvema zvenečima imenoma. Ribiči so v svoje vrste privabili igralca, ki imata skupaj več kot 500 nastopov v prvi ligi.


Barve Izole bosta v novi sezoni v zahodni skupini 3. SNL branila Damir Hadžić in Jaka Štromajer. Oba igralca sta doslej v slovenski prvi ligi zbrala natanko 501 nastop, večino v dresu Kopra. V Izoli rojeni Hadžić se po skoraj dveh desetletjih vrača domov, tam kjer je svojo nogometno pot tudi začel. Petintridesetletni branilec ima za seboj bogato kariero, v kateri je med slovensko prvoligaško elito zbral 315 nastopov in se petnajstkrat vpisal med strelce. Štirinajst mesecev starejši Štromajer, ki igra na mestu napadalca, je v prvi ligi zbral 186 nastopov in nasprotnega vratarja premagal 32-krat. Sedemintridesetletnik ima bogate izkušnje tudi iz tujine, kjer je več let preživel v Romuniji.

Izola bo sezono uradno začela v soboto 15. avgusta, ko klub v 1. krogu 3. SNL gostuje v Mirnu pri ekipi Adrie. V prejšnji sezoni so Primorci ob prekinitvi tekmovanja, po 14. odigranih krogih, zasedli končno 11. mesto v štirinajstčlanski konkurenci.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Sobotni sedmi zahodnjaški krog

Tri dni nazaj se je končal minuli, šesti krog zahodne skupine tretje lige, kjer smo lahko …