Manj kot teden dni pred pričetkom nove sezone se je Izola okrepila z dvema zvenečima imenoma. Ribiči so v svoje vrste privabili igralca, ki imata skupaj več kot 500 nastopov v prvi ligi.


Barve Izole bosta v novi sezoni v zahodni skupini 3. SNL branila Damir Hadžić in Jaka Štromajer. Oba igralca sta doslej v slovenski prvi ligi zbrala natanko 501 nastop, večino v dresu Kopra. V Izoli rojeni Hadžić se po skoraj dveh desetletjih vrača domov, tam kjer je svojo nogometno pot tudi začel. Petintridesetletni branilec ima za seboj bogato kariero, v kateri je med slovensko prvoligaško elito zbral 315 nastopov in se petnajstkrat vpisal med strelce. Štirinajst mesecev starejši Štromajer, ki igra na mestu napadalca, je v prvi ligi zbral 186 nastopov in nasprotnega vratarja premagal 32-krat. Sedemintridesetletnik ima bogate izkušnje tudi iz tujine, kjer je več let preživel v Romuniji.

Izola bo sezono uradno začela v soboto 15. avgusta, ko klub v 1. krogu 3. SNL gostuje v Mirnu pri ekipi Adrie. V prejšnji sezoni so Primorci ob prekinitvi tekmovanja, po 14. odigranih krogih, zasedli končno 11. mesto v štirinajstčlanski konkurenci.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Zavrču posegli po trenerski menjavi

Na trenerske menjave, ki so se v tem tednu zvrstile v slovenskem nogometnem prostoru, niso…