MNK Izola se je pred dnevi razšla s trenerjem Martinom Pregljem, danes pa je njen predsednik Damir Skomina povlekel naslednjo v nizu kadrovskih sprememb in v Izolo pripeljal novega trenerja, ki bo v prihodnje vodil člansko moštvo. Preglja bo nasledil 32-letni Hrvat Marko Krnjić, ki prav veliko izkušenj s samostojnim vodenjem članskih moštev zaenkrat nima. Kljub temu pa gre za zelo ambicioznega stratega, ki se je trenerskemu poklicu posvetil že v svojem 21. letu starosti.


Krnjić je nekaj časa deloval kot pomočnik glavnega trenerja pri hrvaškemu drugoligašu Rudešu, kjer je moči združil tudi z Igorjem Biščanom, še preden je slednji postal glavni strateg ljubljanske Olimpije. Po odhodu Biščana v slovensko prestolnico, je Krnjić pri Rudešu sodeloval s še dvema španskima strategoma, nato pa je sledil njegov odhod v Združene arabske emirate, kjer je nabiral dodatna trenerska znanja.

S članskim moštvom Izole je že opravil štiri treninge, prvi preizskus pa ga čaka že jutri, ko na obali gostujejo nogometaši NK Adrie.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji športni direktor Olimpije o opravljanju funkcije direktorja pri ljubljanski Svobodi

Za klubsko spletno stran ljubljanske Svobode je spregovoril poslovni direktor kluba D…