Vse nedeljske tekme 3. SNL Zahod bodo odigrane ob 16. uri. Zadnjeuvrščena Žiri in Zagorje se odpravljajo na težka gostovanja v Grosuplje oziroma Vipavo, Izola pa odhaja v goste v Postojno.


Na tekmi med ekipama Brinje Grosuplje in Žiri so domačini veliki favoriti, saj so s tekmo manj od ostalih na 6. mestu in le 5 točk od vodilne ljubljanske Ilirije. Gostje so medtem z le eno osvojeno točko na dnu prvenstvene razpredelnice. V lanski sezoni se je edina tekma, ki pa je bila odigrana v Žireh, končala z zmago Grosuplja z 1:2.

Podobno razmerje bo tudi na tekmi Fama Vipavo in Zagorjem. Domači Primorci se nahajajo na 7. mestu, medtem ko so gostje, prav tako, kot prej omenjeni Žiri, z eno točko na zadnjem mestu.

Še zadnja tekma nedeljskega sporeda pa bo odigrana v Postojni. Novopečeni tretjeligaši so svoje novo poglavje začeli pozitivno, saj se trenutno nahajajo na visokem četrtem mestu, od 4 tekem pa so trikrat zmagali in eno tekmo odigrali neodločeno. Na drugi strani nogometaši iz Izole z začetkom ne morejo biti pretirano zadovoljni, saj so od dvanajstih možnih osvojili 4 štiri točke.

Tekme, 4.krog, 3. SNL Zahod (nedelja):

Brinje Grosuplje : Žiri

Fama Vipava : Zagorje

Postojna : Elta Izola (vse 16.00)

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Konec tekme, ki se je začela prejšnji mesec

Danes sta ekipi 3.SNL-zahod Dren Vrhnika in Brda Dobrovo odigrali tekmo, ki pa se je začel…