V 7. krogu 3. SNL Zahod se nam v Tolminu obeta derbi vrha lestvice, saj drugouvrščeni domačini gostijo Šenčur, ki ima na svojem računu le točko manj. Domači bodo v želji po novi zmagi morali zaustaviti predvsem nevarni dvojec Samo Kokalj/Ladislav Stanko.


Kot vedno, bo poleg derbija kroga tudi tokrat na sporedu še kar nekaj zanimivih obračunov. Grosuplje bo po visokem porazu proti Iliriji doma gostilo Adrio, ki prihaja na krilih zanesljive zmage proti močnemu Tolminu. V Lescah se nam obeta obračun začelja lestvice, saj k domačim, ki na lestvici zasedajo 10. mesto, prihaja zadnje Zagorje. Gostje so v letošnji sezoni osvojili le eno točko, a se jim že danes obeta lepa priložnost, da to nekoliko spremenijo.

V Kranju bo v soboto moč spremljati nogometaše Izole, ki veljajo za manjše favorite in bodo za še en vikend poskušali svoj niz zmag. Za nespornega favorita na obračunu med Svobodo in Škofjo Loko veljajo Ljubljančani, ki so nazadnje s 5:2 razbili Šenčur, trenutno pa so v seriji treh zaporednih zmag.

7. krog 3. SNL Zahod:

TKK Tolmin – Tinex Šenčur

Brinje Grosuplje – Adria

Šobec Lesce – Zagorje

Sava Kranj – Elta Izola

Svoboda Ljubljana – Arol Škofja Loka (vse tekme ob 16.00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od V.U.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dvoboj novincev v Krškem, vodilna Bistrica gosti Zreče

Pred nami so obračuni sedmega kroga vzhodne skupine 3. SNL. Pet tekem bo na sporedu danes …