Največ gledalcev, kakšnih 250, se je tokrat zbralo na stadionu ob beli, kjer sta se v lokalnem dvoboju pomerila Vipava in Primorje. Gledalci so videli le en gol, a tega toliko pomembnejšega. Nekaj minut pred koncem je gostujoči branilec Bajc namreč nesrečno zatresel lastno mrežo in domači so se lahko veselili nove zmage.


Pričakovano je precej več golov padlo v Kopru, kjer je istoimenski domačin igral »gostujočo« tekmo s Plamo. Koprčani so vse odločili že v pol ure, dvakrat je zadel Guberac, enkrat pa Šolaja. Ista igralca sta zadela tudi v drugem polčasu, svoje pa je dodal še Baša in končalo se je s šestico. Vmes je častni gol za Plamo dosegel Miklavčič. Manj uspešen pa je bil drugi Tolmin, ki v gosteh ni uspel streti sicer skromne Adrie, s čimer se je razlika na vrhu povečala na pet točk

Visoko zmago je dosegla tudi Izola, ki po pričakovanjih ni imela težav z bližnjim Jadranom. S hat-trickom se je izkazal Marc, svoj prvi letošnji gol pa je dosegel Gavrić. Ribiči so z zmago preskočili Primorje in se povzpeli na peto mesto.

Rezultat, 17. kroga 3. SNL zahod:

Adria : Tolmin 0:0

200

Elta Izola : Jadran HK 5:0 (2:0)

110; Marc 21`, 48`, 77`, Gavrić 32`, Toškan 60`-ag

Plama Podgrad : FC Koper 1:6 (1:3)

150; Miklavčič 29`; Guberac 22`, 25`, 61`, Šolaja 23`, 54`, Baša 51`

Fama Vipava : Primorje 1:0 (0:0)

250; Bajc 84`-ag

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…