Počitka ni več niti za vodilni klub 3. SNL zahod FC Koper, ki je danes pričel s pripravami na spomladanski del sezone. Koprčani ki zasedajo vrh prvenstvene lestvice in imajo pred Tolminom tri točke prednosti so se zbrani danes ob tem pa sporočili kar nekaj sprememb.


Prvo ekipo je zapustilo kar sedem igralcev, dresa Koprčanov v nadaljevanju ne bodo več nosili Edin Fatić, Nediljko Kovačević, Tine Tramte, Igor Bukara, Edi Zgan in Adis Ajkić. Matej Prijevc pa Damirju Milinoviću nebo več na voljo, zaradi ostalega dela v klubu.

So pa Koprčani vrzeli že zakrpali, iz Ankarana sta prišla Luka Badžim in Rene Šolaja, Robi Gajšek se je vrnil iz Dekanov, dres Kopra pa bodo v nadaljevanju nosili tudi Mario Sečar, Denis Cerovec in Stefan Andjelić. Prav tako pa se v Koper vrača Ivica Gubera.

Koprčani pa so med zimskim premorom izvolili tudi novega (starega) predsednika Anteja Guberca, ki bo koprski klub vodil v bodoče. Prav tako se v klub vračajo nekateri znani obrazi z Bonifike. Koordinacijo med akademijo in vodstvom kluba bo odslej vodil Andrej Poljšak.

Koprčani svojih ciljev kot že pred začetkom prvenstva ne skrivajo, tako je osnovni cilj uvrstitev v 2. slovensko nogometno ligo. Koprčani bodo prvenstvo v 3. SNL zahod nadaljevali 16. marca, ko bodo igrali proti Tolminu, prvemu zasledovalcu, do takrat pa jih čaka še 12 pripravljalnih tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Veliko besed, malo dejanj – slovo Damirja Skomine od Izole

Ko je lani avgusta mesto na predsedniškem MNK Izola prevzel Damir Skomina so se v obalnem …