V zahodni skupini 3. SNL bodo kar tri srečanja na sporedu v soboto, le srečanje med Vipavo in Adrio bo na sporedu v nedeljo.


Najzanimivejši obračun bi nedvomno moral biti odigran v Ajdovščini, kjer bo domače Primorje gostilo Koper. Koprčani, ki so lani osvojili naslov primorske lige, jurišajo proti povratku v 1. SNL, in si želijo letos osvojiti tudi 3. SNL zahod, ter se uvrstiti v 2. SNL. Koprčani so strah v kosti tekmecem nagnali s pokalno zmago proti Jesenicam, ko so kar dvanajstkrat zatresli mrežo gostiteljev. Ajdovci sicer vedo, da jih čaka izjemno zahtevna naloga, v kolikor želijo presenetiti in osvojiti vsaj točko.

Tolmin se v uvodnem krogu odpravlja k Jadranu, ki se je lani komaj obdržal med tretjeligaši. Glede na napovedi Tolmincev gre pričakovati popolno ofenzivo in juriš na prve tri točke že v uvodnem gostovanju. V zadnjem sobotnem obračunu bo Izola doma gostila novinca med tretjeligaši ekipo Plame Podgrada. Izolani, so pred letošnjo sezono dodobra pomladili ekipo, a po tihem upajo na vidno uvrstitev ob koncu sezone. Sezono bi radi pričeli s pozitivnim rezultatom proti novincu.

Kot že omenjeno bo edini nedeljski obračun odigran v Vipavi, kjer v goste prihajajo nogometaši Adrie. Lani sta ekipi sezono končali na četrtem in petem mestu, na koncu pa ju je ločila zgolj točka. V obeh taborih upajo tudi letos na podobno sezono, predvsem pa v obeh taborih želijo prvenstvo odpreti s pozitivnim rezultatom.

 

Tekme 1. Kroga 3. SNL – zahod:

Sobota; 18.08.2018

17:00; Ajdovščina; Primorje : Koper

17:00; Krvavi Potok; Jadran HK : TKK Tolmin

17:00; Izola; Elta Izola : Plama Podgrad

Nedelja; 19.08.2018

17:00; Vipava; Fama Vipava : Adria  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Žinko v Grosuplje

Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …