V zahodni skupini 3. SNL bodo kar tri srečanja na sporedu v soboto, le srečanje med Vipavo in Adrio bo na sporedu v nedeljo.


Najzanimivejši obračun bi nedvomno moral biti odigran v Ajdovščini, kjer bo domače Primorje gostilo Koper. Koprčani, ki so lani osvojili naslov primorske lige, jurišajo proti povratku v 1. SNL, in si želijo letos osvojiti tudi 3. SNL zahod, ter se uvrstiti v 2. SNL. Koprčani so strah v kosti tekmecem nagnali s pokalno zmago proti Jesenicam, ko so kar dvanajstkrat zatresli mrežo gostiteljev. Ajdovci sicer vedo, da jih čaka izjemno zahtevna naloga, v kolikor želijo presenetiti in osvojiti vsaj točko.

Tolmin se v uvodnem krogu odpravlja k Jadranu, ki se je lani komaj obdržal med tretjeligaši. Glede na napovedi Tolmincev gre pričakovati popolno ofenzivo in juriš na prve tri točke že v uvodnem gostovanju. V zadnjem sobotnem obračunu bo Izola doma gostila novinca med tretjeligaši ekipo Plame Podgrada. Izolani, so pred letošnjo sezono dodobra pomladili ekipo, a po tihem upajo na vidno uvrstitev ob koncu sezone. Sezono bi radi pričeli s pozitivnim rezultatom proti novincu.

Kot že omenjeno bo edini nedeljski obračun odigran v Vipavi, kjer v goste prihajajo nogometaši Adrie. Lani sta ekipi sezono končali na četrtem in petem mestu, na koncu pa ju je ločila zgolj točka. V obeh taborih upajo tudi letos na podobno sezono, predvsem pa v obeh taborih želijo prvenstvo odpreti s pozitivnim rezultatom.

 

Tekme 1. Kroga 3. SNL – zahod:

Sobota; 18.08.2018

17:00; Ajdovščina; Primorje : Koper

17:00; Krvavi Potok; Jadran HK : TKK Tolmin

17:00; Izola; Elta Izola : Plama Podgrad

Nedelja; 19.08.2018

17:00; Vipava; Fama Vipava : Adria  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Izole NZS očitajo laži in zavajanje ter tudi dvojne kriterije

Incident na derbiju 21. kroga državnega prvenstva med Muro in Mariborom počasi dobiva razp…