Vsa srečanja 5. kroga 3. SNL zahod bodo odigrana v sobotnem popoldnevu. Vodilni Koper bo na Bonifiki gostil ekipo Adrie. Koprčani igrajo v letošnji sezoni naravnost fantastično, v prvenstvu še ne poznajo poraza, med tednom so iz pokalnega tekmovanja izločili lendavsko Nafto in tudi v tem srečanju bodo favoriti. V bistvu bo vse razen nove zmage Koprčanov veliko presenečenje.


Osrednji obračun kroga bo odigran v Tolminu, kjer v goste prihajajo nogometaši Izole. Sosedski obračun iz prvenstvene lestvice bo nedvomno zanimiv, Tolminci so v preteklem krogu zdesetkani ugnali Adrio v gosteh, medtem je Izola z izjemnim prvim polčasom doma odpravila Jadran. Gostje se zagotovo želijo iz težkega gostovanja vrniti neporaženi, a bodo na Brajdi morali pokazati ponovno dobro in učinkovito predstavo.

Primorje bo v Ajdovščini na Mestnem stadionu gostilo ekipo Plame. Ajdovci, ki so v preteklem krogu remizirali v Vipavi, razmišljajo o novi še tretji prvenstveni zmagi. Novinec v ligi je pri treh točkah, edino zmago je Plama dosegla pred štirinajstimi dnevi proti Vipavi v gosteh, pretekli vikend so pričakovano ostali praznih rok v Kopru. V Krvavem Potoku bo zadnjeuvrščeni Jadran, ki ima na svojem računu zgolj točko gostil ekipo Vipave. Vipava je v dosedanjem delu prvenstva dosegla eno zmago in dvakrat remizirala, tokrat pa si Vipavci nedvomno želijo tri točke.

Razpored, 5. kroga 3. SNL zahod:

Sobota; 15.09.2018

16:00; Ajdovščina; Primorje : Plama Podgrad

16:00; Krvavi Potok; Jadran HK : Fama Vipava

16:00; Tolmin; TKK Tolmin : Elta Izola

18:00; Koper; Koper : Adria

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…