V 3. SNL Zahod bodo danes in jutri potekali dvoboji tretjega kroga, današnji dan bo ponudil pet srečanj, dve tekmi sta na razporedu jutri.


Dvoboj vodilnih bo odigran v Ljubljani, kjer bo ljubljanska Ilirija gostila Šenčur. Ilirije se nahaja na vrhu prvenstvene lestvice, saj ima najboljšo gol razliko. Na dosedanjih dveh tekmah so slavili visoki zmagi, s 4:0 so odpravili Zagorje, na gostovanju v Žireh pa so slavili z 1:6. Šenčur je prav tako zabeležil dve zmagi, in sicer so bili z 2:4 boljši od Žirov in s 5:1 premagali NK Šobec Lesce.

V Mirnu bodo gostovali nogometaši NK Žiri, ki so še brez osvojenih točk. Adria je v drugem krogu vpisala prve točke, slavila je minimalno zmago na gostovanju pri Zagorju. Žirovci so v dosedanjem delu sezone prejeli že deset zadetkov, enako kot NK Šobec Lesce.

Zagorjani se po domačem porazu z Adrio, odpravljajo na gostovanje v Tolmin. Domači se borijo za vrh lestvice, saj so po dveh krogih stoodstotni. Današnji nasprotnik se bo po dveh porazih boril za prve prvenstvene točke.

Zanimiv dvoboj bo odigran tudi med NK Brinje Grosuplje in Izolo, Brinje je po dveh krogih stoodstotno. Izolani imajo po dveh krogih polovičen izkupiček, v Mirnu so premagali Adrio, nato pa premoč priznali Tolminu.

Gorenjski dvoboj bo odigran v Lescah, kamor se na gostovanje odpravlja kranjska Sava. Kranjčani bodo odigrali drugo prvenstveno tekmo, na prvi tekmi, v prejšnjem krogu so poraženi s strani Postojne. Leščani so na dveh tekmah prejeli deset zadetkov, na vsaki po pet, dosegli pa tudi dva zadetka v nasprotnikova vrata.

Tekme 3. kroga, 3. SNL Zahod:

Ilirija 1911 – Tinex Šenčur
Adria – Žiri
TKK Tolmin – Zagorje
Brinje Grosuplje – Elta Izola
Šobec Lesce – Sava Kranj (vse ob 17.00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Zavrču posegli po trenerski menjavi

Na trenerske menjave, ki so se v tem tednu zvrstile v slovenskem nogometnem prostoru, niso…