Danes so na sporedu tudi štrije dvoboji v 3. SNL Zahod, največ pozornosti bo namenjeno dvoboju med Tolminom in ilirijo, nasprotnika do sedaj še nista oddal točk.


Vrh lestvice zaseda ljublajnska Ilirija, ki ima boljšo gol razliko od Tolmincev. Lanskoletni dvoboj v Športnem parku Brajda se je končal brez zmagovalca, z rezultatom 1:1. Na primorsko se odpravlja  Šenčur, ki je edini poraz doživel proti Iliriji. V Mirnu bo Adria lovila prvo domačo zmago, edino so zabeležili na gostovanju pri Zagorju.

Škofja Loka je v prejšnjem krogu prišla do svoje prve točke, po tem ko so remizirali s favorizirano Postojno, ki se bori za vrh prvenstvene lestvice. Danes Škofjeločane čaka gostovanje v Lescah, nogometaši Šobca v aktualni sezoni še niso osvojili točk, na vseh štirih tekmah so morali priznati premoč nasprotniku.

Kranjska Sava bo poizkusila popraviti izvedbo z zadnje tekme, ko so na gostovanju pri Šenčurju prejeli kar šest zadetkov. Nasproti jim bo stala ljubljanska Svoboda, ki letos igra precej spremenljivo, precej bolje jim gre na domačih tleh, kjer so zabeležili dve zmagi, medtem ko so se z dveh gostovanj vrnili brez točk

Tekme, 5. krog, 3. SNL Zahod (sobota):

Adria – Tinex Šenčur
TKK Tolmin – Ilirija 1911
Sava Kranj – Svoboda Ljubljana
Šobec Lesce – Arol Škofja Loka (vse ob 16.00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Derbi in vrh lestvice Konjičanom

Tudi v vzhodni Sloveniji se je odvijal derbi za vrh tretjeligaške razpredelnice. Na njem j…