Najzanimivejši obračun tokratnega sobotnega razporeda bi moral biti nedvomno v knežjem mestu, kjer bo Šampion gostil ekipo Odrancev. Celjani so se po uvodnem porazu, pobrali ter nanizali zmago in remi. Medtem pa so tudi Odrančani po uvodnem porazu prišli na delovno temperaturo in nanizali dve zaporedni zmagi. Celjani sploh doma veljajo za izjemno negostoljubnega gostitelja in v domačem taboru bodo skušali narediti vse, da pridejo še do druge domače tekme. Odrančani kot že rečeno želijo niz zmag podaljšati na tri in v kolikor bo gostujoča obramba ustavila Jetmirja Torro, se lahko nadeja pozitivnega rezultata v Celju.


Konjiška Dravinja bi vsaj na papirju morala imeti v tem krogu najlažjo nalogo, saj bo pred svojimi gledalci gostila ekipo Radgone. Konjičani, ki v letošnji sezoni še ne poznajo poraza, so po uvodnih zmagah pretekli vikend v Slovenski Bistrici remizirali. Radgončani so v novo sezono vstopili povsem razglašeno in so ob treh porazih prejeli kar 24 zadetkov. Gostje se zagotovo zavedajo, da jih tudi tokrat čaka izjemno zahtevna preizkušnja, bi pa zagotovo bilo vse razen zanesljive zmage Dravinje izjemno presenečenje.

V Ljutomeru bo zanimiv sosedski obračun saj v goste prihajajo nogometaši Veržeja. Nobena izmed ekip v prvenstvo ni vstopila po pričakovanjih, četrti krog pa se zdi za oboje idealen za nov začetek. Ljutomerčani na svojem računu še nimajo zmage, po uvodnem porazu so nanizali dva remija. Tokrat pa je želja, da končno osvojijo vse tri točke, in se na lestvici približajo sredini. Veržej je po uvodni zmagi nanizalo dva poraza, črni niz si željo Veržejci prekiniti v prestolnici Prlekije. V lanski sezoni sta se ekipo pomerili trikrat, dvakrat so se treh točk veselili tokratni gostje, enkrat pa se je srečanje končalo brez zmagovalca, lahko Ljutomerčani prekinejo črni niz proti Veržeju?

Še neporažene Zreče bodo doma pred svojimi gledalci v drugem zaporednem domačem srečanju gostile ekipo Šmartnega. Zrečani so odlično pričeli prvenstvo, po dveh zaporednih zmaga so pretekli vikend doma remizirali v srečanju brez zadetkov proti Šampionu. Na drugi strani pa nogometaši Šmartnega v prvenstvo korakajo vedno bolj zanesljivo in nadgrajujejo svoje rezultate. Čeprav jim v gosteh ne teče še vse po željah, se v Zreče odpravljajo z željo ostati na zahtevnem gostovanju neporaženi.

Uvodni nedeljski obračun bo tradicionalno pripadel Videmčanom, ki bodo doma v dopoldanskem terminu gostili ekipo prevaljskega Korotana. Videmčani so po uvodni zmagi, padli v serijo dveh porazov, tokrat pa se pred svoje gledalce vračajo z jasnim ciljem, osvojitvijo treh točk proti Korošcem. Prevaljčani so po uvodnih dveh porazih pretekli vikend le vknjižili prvo točko, ko so doma remizirali proti Ljutomeru, a sedaj je potrebno to točko nadgraditi v gosteh, kar pa bo izjemno zahtevna naloga. Videmčani veljajo za zelo neugodnega domačina in bodo skušali izkoristiti prednost domačega igrišča.

V zadnji tekmi četrtega kroga bomo v Podvincih spremljali derbi med domačimi vodilnimi Podvinci in ekipo Kety Emmi Bistrice. Podvinčani so na presenečenje vseh še edina neporažena ekipa v prvenstvu, na svojem računu imajo tri zmage, od tega dve zelo zanesljivi. Pred prvenstvom bi lahko prej trdili, da bodo to tekmo v tej poziciji pričakali Bistričani, ki so po uvodni zmagi, priznali premoč Odrancem, nazadnje pa proti Konjičanom doma remizirali. Podvinčani bodo doma skušali narediti vse, da podaljšajo niz zmag na štiri, medtem ko se s tem nikakor ne strinjajo varovanci Simona Dvoršaka, ki odhaja v Podvince z jasnim ciljem po novih treh točkah.

Razpored 4. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 14.9.2019

16:30; Slovenske Konjice; Dravinja : Radgona

16:30; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Veržej

16:30; Zreče; Zreče : Šmartno 1928

16:30; Celje; Šampion : Odranci

Nedelja; 15.9.2019

10:30; Videm pri Ptuju; Videm pri Ptuju : Korotan Prevalje

16:30; Podvinci; Podvinci : Kety Emmi Bistrica 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometna upokojitev legende Dravinje

Prvo pomlad po dveh koronskih letih se poslavlja kopica nogometašev. Slovesno je bilo tudi…