Nekdanji slovenski reprezentant Dare Vršič ima pri 38-ih letih očitno še nekaj dinamita v nogah. Odličen vezist je nedavno v Zagrebu navduševal na turnirju malega nogometa Kutija Šibica, spomladi pa bo, ko kaže, to počel tudi na naših tretjeligaških igriščih.


Po naših informacijah je nogometaš, ki je v slovenskem državnem prvenstvu na 323 nastopih zabil kar 81 zadetkov, tik pred tem, da se pridruži vrstam Zavrča. Haložani so med zimskim odmorom doživeli nekaj sprememb, spomladi pa se bo zagotovo najbolj poznala odsotnost prvega strelca kluba Roka Zorka, ki se je preselil v Avstrijo. Klub je jesenski del zaključil na visokem četrtem mestu vzhodne skupine 3. SNL, s sedmimi točkami zaostanka za vodilno Dravinjo.

Vršič bo rumeno-zeleni dres oblekel že danes, ko Zavrčane v Radencih čaka pripravljalni obračun proti Ljutomeru. V Sloveniji je doslej med prvoligaško elito branil barve matične Mure ter kasneje še Celja, Kopra, Olimpije in Maribora. V tujini je branil barve klubov iz Slovaške, Romunije in Avstrije. Minulo sezono je jesenski del začel v 2. SNL in igral za Triglav, spomladi pa je v zahodni skupini 3. SNL branil barve Izole. Nazadnje se je udejstvoval pri naših severnih sosedih na četrtoligaškem nivoju. V koroški ligi je igral za celovški ASK.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Tolminci do prve zmage na novi tribuni

Nogometaši Tolmina so po dveh remijih vendarle vknjižili prvo spomladansko zmago. Tolminci…