V 17. krogu 3. SNL vzhod bo večina srečanj odigrana v današnjem terminu, le eno srečanje bo odigrano v ponedeljek. Vodilni Odranci se odpravljajo v goste k Črenšovcem. Odranci so v preteklem krogu do vrha napolnili mrežo nasprotnikov in tudi danes v gostujočem taboru ne računajo na nič drugega kot na nove tri točke s katerimi bi ohranili vrh prvenstvene razpredelnice. Prvi zasledovalci Odrancev, nogometaši Polane se tokrat odpravljajo v Turnišče, kjer bodo iskali nove tri točke. Polana je v prejšnjem krogu zanesljivo osvojila poln komplet točk, medtem, ko je Turnišče proti vodilnim Odrancem bilo brez moči.


Nogometaši Ljutomera se tokrat odpravljajo v Martjance, kjer bodo gostovali pri tamkajšnji Čardi. Čarda je v preteklem krogu doma že morala priznati premoč nasprotniku, in tudi tokrat so gostje iz Ljutomera favoriti. Po porazu v preteklem krogu Tromejnik tokrat čaka bistveno lažja naloga, saj v Kuzmo v goste prihajajo nogometaši zadnje uvrščene Radgone. Tromejnik, bi poraz proti Polani v prejšnjem krogu najlažje zacelil z današnjo zmago. Hotiza bo porazu v preteklem krogu, tokrat doma lovila prvo spomladanske točke, v goste prihajajo nogometaši Rakičana, ki so v preteklem krogu proti Beltincem osvojili pomembno točko. Rakičan se je z točko povzpel na lestvici, nove točke proti petovurščeni Hotizi, pa bi bile še kako dobrodošle, v lovu na sredino prvenstvene lestvice. V Radencih bodo gostovali nogometaši Grada. Radenci so v preteklem krogu osvojili točko proti Radgoni, medtem ko je Grad doma slavil proti Bogojini. Ob pogledu na lestvico vloga favoritov pripada gostom, ki lovijo drugo zaporedno spomladansko zmago.

Edino ponedeljkovo srečanje bo odigrano v Beltincih, kjer bodo domači nogometaši gostili Bogojino. V Beltincih je po točki v Rakičanu iz preteklega kroga prišlo do kadrovskih sprememb, saj je ekipo zapustil trener Feri Cifer. Žute bo tokrat proti Bogojini vodil tehnični vodja Andrej Pezderec, ki lovi proti Bogojini skorajda že nujno zmago v lovu za vrh, saj bi se ob morebitnem novem spodrsljaju vodilni dvojec že nevarno oddaljil.

Pari 17. kroga:

Sobota; 31.03.2018

16:00; Črenšovci; Črenšovci : Odranci

16:00; Martjanci; Čarda Martjanci : Avto Rajh Ljutomer

16:00; Turnišče; Turnišče : Polana

16:00; Kuzma; Tromejnik : ŠNK Radgona

16:00; Hotiza; Hotiza : Rakičan

16:00; Radenci; Radenska Slatina : Grad

Ponedeljek; 02.04.2018

16:00; Beltinci; ND LUŠT Beltinci : ŠD Bogojina

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometna upokojitev legende Dravinje

Prvo pomlad po dveh koronskih letih se poslavlja kopica nogometašev. Slovesno je bilo tudi…