Na trenerske menjave, ki so se v tem tednu zvrstile v slovenskem nogometnem prostoru, niso imuni niti tretjeligaši. V nadaljevanju sezone bodo z novim trenerjem nastopali tudi pri Zavrču.

Kljub zelo solidnemu začetku sezone, ko so Haložani v uvodnih treh krogih ob zmagi in dveh remijih osvojili pet točk, so pri novincih v vzhodni skupini 3. SNL že posegli po trenerski menjavi. V nadaljevanju prvenstva so Zavrčani na treh tekmah ostali brez točk, kar je bilo usodno za glavnega trenerja Damjana Bezjaka. Zavrč je najprej izgubil na gostovanju pri do takrat zadnjeuvrščenim Zrečam, nato pa je klub dvakrat na svojem stadionu gostil haloški derbi in v obeh primerih doživel visok poraz. Tako Cirkulane kot tudi Videm sta na nekdanjem prvoligaškem prizorišču slavila z 0:3. Bezjak se je na trenerski stolček Zavrčanov usedel med zimskim premorom v sezoni 2019/2020 in se je v minuli prekinjeni sezoni razveselil napredovanja med tretjeligaše. V času prekinitve so Zavrčani bili vodilno moštvo ptujske superlige, odločitev o njihovemu napredovanju v 3. SNL pa je padla po žrebu.

Znano je tudi ime, ki bo na završki klopi nasledilo dosedanjega trenerja. Zavrčane bi v nadaljevanju sezone naj vodil Gorazd Šket, ki je, med drugim, v preteklosti deloval pri Bistrici in Mons Claudiusu.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Elšnik: Želimo dokazati, da sobotna zmaga ni bila slučaj

Po prvenstvenem obračunu Kopra in Olimpije, ki so ga z minimalno zmago dobili Ljubljančani…