Danes se prične zares tudi v 3. Slovenski nogometni ligi vzhod. Glavnina srečanj bo odigrana danes, eno srečanje pa jutri v dopoldanskem terminu.


Vodilni Odranci bodo v spomladanski del sezone krenili pred svojimi navijači, ko gostijo devetouvrščene Turnišče. Ekipi na lestvici loči velikih 23 točk razlike. Odranci pa seveda želijo v boju za napredovanje v 2. Slovensko nogometno ligo, spomladanski del sezone pričeti z tremi točkami. Prvi zasledovalci Odrančanov nogometaši Polane bodo prav tako uvodno spomladansko srečanje odigrali pred svojimi navijači, v goste tokrat prihajajo nogometaši Tromejnika iz Kuzme, ki trenutno zasedajo šesto mesto na prvenstveni lestvici.

V Gornji Radgoni bo odigrano srečanje iz dna prvenstvene lestvice, saj v goste k zadnjeuvšrčeni Radgoni prihajajo sosedje iz Radencev, ki imajo pred Radgončani točko prednosti. Četrouvrščeni nogometaši Ljutomera bodo prav tako uvodno srečanje spomladanskega dela prvenstva odigrali pred svojimi navijači, v goste jim prihajajo nogometaši Bogojine. Ljutomerčani, v kolikor še želijo držati stik z vodilno trojico potrebujejo tri točke.

V Martjancih bo domača Čarda gostila Črenšovce, ekipi na prvenstveni loči zgolj ena točka, v obeh taborih pa si seveda želijo vstopiti v spomladanski del sezone z točkami. Sedmouvrščeni Grad bo prav tako danes gostil Hotizo, ki trenutno zaseda peto mesto na prvenstveni lestvici. Obeta se zelo zanimivo in izenačeno srečanje.

Edino nedeljsko srečanje bo odigrano že v dopoldanskem terminu, ko bo dvanajsti Rakičan gostil tretjeuvrščene Beltince. Beltinčani si seveda želijo vsaj ohraniti tretje mesto na lestvici, za kar potrebujejo tri točke, s katerimi bi se lahko ob ugodnem razpletu srečanja v Polani zavihteli na drugo mesto prvenstvene lestvice.

Pari 16. kroga

Sobota, 24.3.2018

15.00; Gornja Radgona; ŠNK Radgona : Radenska Slatina

15.00; Velika Polana; Polana : Tromejnik

15.00; Odranci; Odranci : Turnišče

15.00; Martjanci; Čarda Martjanci : Črenšovci

15.00; Grad; Grad : Hotiza

15.00;Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : ŠD Bogojina

Nedelja; 25.3.2018

10.30; Rakičan; Rakičan : ND LUŠT Beltinci

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…