Tako kot v 3. SNL center, bodo dejavni tudi štirje tretjeligaši v vzhodni skupini, saj bodo Črenšovci, Nafta, Turnišče in Čarda odigrali prestavljene tekme petega kroga, saj igrišči v Črenšovcih in Turnišču v soboto še nista dovoljevali nogometa.


V Turnišču domače moštvo pričakuje Čardo iz Martjancev, obe ekipi pa v uvodnih treh tekmah še nista osvojili niti točke in se z ničlo nahajata na dnu ligaške lestvice. Turnišče je izgubilo Gradom, Beltinci in Odranci, Čarda pa je morala priznati premoč Odrancem, Muri in nazadnje s strani Rakičana dobili še pol ducata zadetkov. Oboji bodo tako napadali uvodne točke, z remijem bi si prvo točko zagotovili obe ekipi, a v enem in drugem taboru imajo verjetno drugačno računico, saj bi lahko zmaga dodala tudi dodatnega zagona pred napornim nadaljevanjem sezone.

V treh tekmah še neporaženi Lendavčani bodo gostovali v Črenšovcih, ki so ob Čardi in Turnišču ena od treh ekip, ki v novi sezoni še ni osvojila točk. Ljutomer, Tromejnik in Mura, ki se nahajajo v zgornji polovici lestvice, so bili prevelik zalogaj za moštvo, ki se je med tretjeligaše prebilo iz Pomurske lige. Nafta, kot smo že zapisali, v letošnji sezoni še ni okusila grenkobe poraza, a so po uvodni zmagi nad Sredico, dvakrat remizirali z Ljutomerom in Tromejnikom. Bodo Lendavčani neporaženi tudi po četrti tekmi ali pa se bodo nogometaši Črenšovcev veselili prvih točk v sezoni?

Prestavljeni tekmi petega kroga 3. SNL vzhod:
TURNIŠČE – ČARDA
ČRENŠOVCI – NAFTA 1903 (obe v sredo ob 16:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

FOTO/VIDEO: Marinič čaral v Vipolžah

Nogometaši Brd so na svojem terenu v sklopu 16. kroga 3. SNL zahod ugnali Adrio in vknjiži…