Tako kot v 3. SNL center, bodo dejavni tudi štirje tretjeligaši v vzhodni skupini, saj bodo Črenšovci, Nafta, Turnišče in Čarda odigrali prestavljene tekme petega kroga, saj igrišči v Črenšovcih in Turnišču v soboto še nista dovoljevali nogometa.


V Turnišču domače moštvo pričakuje Čardo iz Martjancev, obe ekipi pa v uvodnih treh tekmah še nista osvojili niti točke in se z ničlo nahajata na dnu ligaške lestvice. Turnišče je izgubilo Gradom, Beltinci in Odranci, Čarda pa je morala priznati premoč Odrancem, Muri in nazadnje s strani Rakičana dobili še pol ducata zadetkov. Oboji bodo tako napadali uvodne točke, z remijem bi si prvo točko zagotovili obe ekipi, a v enem in drugem taboru imajo verjetno drugačno računico, saj bi lahko zmaga dodala tudi dodatnega zagona pred napornim nadaljevanjem sezone.

V treh tekmah še neporaženi Lendavčani bodo gostovali v Črenšovcih, ki so ob Čardi in Turnišču ena od treh ekip, ki v novi sezoni še ni osvojila točk. Ljutomer, Tromejnik in Mura, ki se nahajajo v zgornji polovici lestvice, so bili prevelik zalogaj za moštvo, ki se je med tretjeligaše prebilo iz Pomurske lige. Nafta, kot smo že zapisali, v letošnji sezoni še ni okusila grenkobe poraza, a so po uvodni zmagi nad Sredico, dvakrat remizirali z Ljutomerom in Tromejnikom. Bodo Lendavčani neporaženi tudi po četrti tekmi ali pa se bodo nogometaši Črenšovcev veselili prvih točk v sezoni?

Prestavljeni tekmi petega kroga 3. SNL vzhod:
TURNIŠČE – ČARDA
ČRENŠOVCI – NAFTA 1903 (obe v sredo ob 16:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…