Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenčur. Štajerci so na domačem terenu Gorenjce odpravili s 3:0, pod vse tri zadetke se je vpisal Žan Ramšak.

Konjičani se v novo sezono očitno podajajo v dobri formi, v njej pa si ponovno želijo dobrih rezultatov. Po dolgoletnem igranju v drugoligaški konkurenci je Dravinja sedaj že nekaj sezon zasidrana stopničko nižje na slovenski nogometni piramidi. Lani so varovanci Damjana Flisa na prvenstveni razpredelnici zaostali le za Bistrico, tudi letos pa ciljajo na najvišja mesta.

“Sezona je pred vrati. Ne glede na to, da smo imeli skozi celotno pripravljalno obdobje zaradi dopustov imeli določene težave, smo dobro pripravljeni in z optimizmom lahko pričakujemo prvi krog proti Šmartnemu. Cilj je, da ostanemo v vrhu tretjeligaškega tekmovanja. Mislim, da je ekipa dozorela, da je tega sposobna in da ima dovolj znanja, da ta cilj uresniči. Stavimo na domači kader. Za to si tudi želimo, da bi kadeti, mladinci in tudi selekcija U15 čimprej prišli iz MNZ lige na državni nivo. Tako bi potem lahko še več igralcem proizvedli in priključili članski ekipi,” pred začetkom nove tretjeligaške sezone razmišlja predsednik Dravinje Goran Furman.

Dravinja – Šenčur 3:0 (2:0)
3x Ramšak


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanja drugoligaša s petardama do treh točk, Dravograd do prve točke

Osmi krog vzhodne tretjeligaške lige, je v prvem koncu tedna meseca oktobra je prinesel 25…