Nogometaši Dravinje so danes igrali na vročem gostovanju pri Korotanu na Prevaljah. Tekma, ki so jo sicer dobili gostje z rezultatom 2:3 pa se je sprevrgla v pravo dramo. Za domače je dvakrat mrežo zatresel Gregor Triplat, goste pa je s tremi zadetki rešil Žiga Čakš, od tega je kar dva dosegel iz dveh enajstmetrovk.


Vse skupaj se je začelo ob trčenju med domačim in gostujočim igralcem. Glavni sodnik srečanja, ki sliši na ime Niko Mihelič pa se za dogodek ni preveč zmenil in je pustil igro, da se nadaljuje. Reakcija glavnega delilca pravice, da ni takoj prekinil igre je precej zmotila domačega trenerja, ki je povsem izgubil živce. Nato je sodnik srečanja izključil tako igralca, ki je storil grob prekršek kot domačega trenerja Nika Podvinskega, ki se ni znal umiriti. Krivonog je bil nekaj časa celo nezavesten, noč pa bo moral preživeti na opazovanju v bolnišnici Slovenj Gradec.

To še zdaleč ni bilo vse, prava drama se je začela odvijati šele po zadnjem sodnikovem žvižgu. Razjarjeni domačini so bili mnenja, da so jim sodniki danes vzeli točke, zato so množično protestirali proti sodikom, ki so želeli zapustiti stadion na Prevaljah, a so jim domačini to uspešno onemogočali. Proti sodniškim garderobam so letele plastenke in vse, kar je domačim navijačem takrat prišlo pod roke. Pred igrišče se je pripeljalo več policijskih avtomobilov, na policijsko postajo so policisti odpeljali kar štiri osebe. Eno iz med policijskih vozil se je pripeljalo direktno pred sodniško garderobo, da je lahko sodnik kar se da varno in hitro zapustil kraj zločina, kamor se verjetno še nekaj časa ne bo vrnil. Možje v modrem so bili primorani uporabiti celo solzilce, eden od solzilcev pa naj bi nehote zadel celo 4 mesečnega dojenčka.

Celotna drama bo dobila epilog v prihodnjih dneh.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Urban Podvratnik
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zavrčani tudi s prvoligaškimi izkušnjami

Danes ob 17.30 uri bodo novo sezono, svojo drugo zaporedno v 3. SNL, odprli tudi nogometaš…