Tako kot v 3. SNL Zahod, bo tudi na vzhodu večina tekem odigranih danes, jutri bo na sporedu le srečanje med Bistrico in NK Videm pri Ptuju.


Pet tekem bo odigranih danes, ena izmed bo odigrana v Zrečah, kamor v goste prihaja celjski Šampion. Nasprotnika sta zabeležila po zmago in poraz in sta tako osvojila po tri točke. Lanskoletni dvoboj se je končal brez zmagovalca, z rezultatom 0:0. Do prvih točk letos lahko prideta NK Dobrovce ali pa NK Podvinci, saj nas danes čaka njun medsebojni dvoboj. Nogometaši NK Dobrovce so premoč priznali Rogaški in NK Cirkulane, medtem ko so NK Podvinci poraženi s strani Bistrice in Zreč.

Rogaška bo gostila vodilne Cirkulane, s šestimi osvojenimi točkami in gol razliko 6:0. Nogometaši Rogaške so v prejšnjem krogu oddali točke Dravinji, današnji nasprotnik pa je premagal Dobrovce in Zreče. Na Koroško se odpravlja Dravinja, ki gostuje v Prevaljah. Korotan je v uvodnem krogu slavil, Dravinja pa je prvo zmago vpisala v prejšnjem krogu, s 3:2 so doma premagali Rogaško.

NK Šmarje Pri Jelšah je še brez osvojenih točk, tokrat pa jih čaka eden glavnih favoritov za osvojitev 3. SNL Vzhod. Koroška Dravograd je z dvema zmagama na vrhu prvensvene lestvice, medtem ko NK Šmarje pri Jelšah proti favoritu lovi svoje prve točke.

Tekme 3. kroga, 3. SNL Vzhod, 5. september:

Zreče – Šampion
Dobrovce – Podvinci
Rogaška – Cirkulane
Šmarje pri Jelšah – Koroška Dravograd (vse ob 16.30)
Korotan Prevalje – Dravinja (ob 18.00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Sobotni sedmi zahodnjaški krog

Tri dni nazaj se je končal minuli, šesti krog zahodne skupine tretje lige, kjer smo lahko …