Vodilno Odranci so doma pred svojimi gledalci gostili ekipo Radgone. Prve del srečanja dobrim sto petdesetim gledalcem ni ponudil zadetkov. V peti minuti nadaljevanja pa je gostujočega vratarja Dragana Topića ugnal Patrik Raduha. Vse do konca srečanja se rezultat več ni spremenil, tako je ostalo pri minimalni zmagi vodilnih Odrancev. Prvi zasledovalci Odrancev nogometaši Beltincev se iz gostovanja v Kuzmi vračajo z tremi točkami. Nekaj manj kot sto gledalcev v prvem delu ni videlo zadetkov. V nadaljevanju pa so žuti pritisnili na plin in po dobrih desetih minutah nadaljevanja premagali domačega vratarja Jako Šaferja. Varovanci Zlatka Gaborja so zmago potrdili v 84. minuti, ko so povišali vodstvo, zadel je Jernej Trstenjak. Tri minute pred koncem so nogometaši Tromejnika še sami zatresli svojo mrežo, končni rezultat je z avtogolom postavil Niko Kisilak.


Nogometaši Polane so doma pred svojimi gledalci na najboljši možni način pozabili na poraz proti Odrancem med vikendom in se veselili pomembne zmage proti Ljutomeru. Dobrih dvesto gledalcev ni rabilo dolgo čakati na vodilni zadetek, saj so nogometaši Polane povedli že v 9. minuti srečanja, ko je najstrožjo kazen izkoristil Rok Vori. V 33. minuti so nogometaši Polane prednost povišali, ko je Uroša Mlinariča premagal Mitja Šemen. Končni rezultat je v 62. minuti igre postavil Teo Horvat Kapun. Polana je tako zabeležila še štirinajsto prvenstveno zmago s katero je povečalo prednost na tretjem mestu pred Ljutomerom na sedem točk. Do nove zmage so prišli tudi nogometaši Grada, ki so gostovali v Martjancih. Gostje so povedli v tretji minuti drugega delal, ko je Tima Litropa premagal Damir Fujs. Le sedem minut zatem so nogometaši Grada svojo prednost še povišali z zadetkom Nemanje Stošića. Dobrih petnajst minut pred iztekom rednega dela je za končni rezultat in še enajsto zmago Grada poskrbel Nikolas Buček Huber.

V derbiju je Turnišče gostilo Bogojino. Srečanje so imenitno otvorili gostitelji, ki so povedli že v 5. minuti igre, ko je za vodstvo zadel Erik Lutar, kar je bil tudi edini zadetek v prvem delu igre. Zmago so nogometaši Turnišča potrdili štiri minute pred iztekom rednega dela, ko je zadel rezervist Aljoša Kovač. Turnišče se je z tremi točkami povzpelo na enajsto mesto, medtem ko Bogojina ostaja prikovana vse na dnu prvenstvene lestvice. Črenšovci so proti Rakičanu izkoristili prednost domačega igrišča, ter zabeležili še sedmo prvenstveno zmago s katero so potrdili osmo mesto na prvenstveni lestvici. Srečanje so imenitno pričeli domačini, ki so povedli v sedmi minuti, ko je mrežo Rakičana načel Nikolaj Biro. Gostje so v 27. minuti uspeli rezultat izenačiti, izenačujoči zadetek je dosegel Rok Godvajs. Toda izenačujoči zadetek domačinov ni zmedel saj so potrebovali le šest minut za novo vodstvo, ko je zadel Saša Treska. Le tri minute zatem so domačini svojo prednost še povišali, ko je drugič na srečanju zadel Nikolaj Biro. Dobrih deset minut pred iztekom srečanja je nekaj upanja gostom z drugim zadetkom vlil Rok Godvajs, a so gostitelji hitro odgovorili in v 87. minuti še enkrat zadeli, končni rezultat je postavil Sašo Kociper. V Radencih je do pričakovane zmage prišla Hotiza. Hotižani so sicer v 23. minuti ostali brez Denisa Horvata, ki je pordečel a so povedli po dobre dobrih sedem minut kasneje, ko je za vodstvo zadel Roberto Skoliber. Po dobrih petnajstih minutah nadaljevanja so Hotižani povišali prednost, ko je zadel Roland Polareczki. Tri minute pred iztekom rednega dela se je končni rezultat postavil gostujoči vratar Ivan Prekupec, ki je uspešno izkoristil strel iz najstrožje kazni.

Rezultati, 21. kroga:

Črenšovci : Rakičan 4:2 (3:1)

100; Biro 7`, Treska 33`, Kociper 87`; Godvajs 27`, 80`

Polana : Avto Rajh Ljutomer 3:0 (2:0)

200; Vori 9`, Šemen 33`, Horvat Kapun 62`

Tromejnik : ND LUŠT Beltinci 0:3 (0:0)

80; Mauko 56`, Trstenjak 84`, Kisilak 87`-AG

Odranci : ŠNK Radgona 1:0 (0:0)

150; Raduha 50`

Turnišče : ŠD Bogojina 2:0 (1:0)

100; Lutar 5`, Kovač 86`

Radenska Slatina : Hotiza 0:3 (0:1)

100; Skoliber 32`, Polareczki 61`, Prekupec 87`-11m

Čarda Martjanci : Grad 0:3 (0:0)

100; Fujs 48`, Stosić 55`, Buček Huber 76`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Kety Emmi Bistrica se krepi za naskok na 2. SNL

V Bistrici se je začelo zares. Po rekreativno/testnem vložku treh treningov v začetku janu…