Vodilni Odranci so doma proti Tromejniku pričakovano vknjižili še štirinajsto prvenstveno zmago s katero ostajajo na vrhu lestvice. Dobrih dvesto gledalcev je na prvi zadetek čakalo dobrih dvajset minut, ko je za vodstvo Odrančanov poskrbel Matej Vok. A sledil je hiter odgovor gostov, ki so le nekaj trenutkov zatem uspeli rezultat izenačiti, ko je zadel najboljši strelec Tromejnika Rok Bokan. Sledilo je novo hitro vodstvo gostiteljev, ki so v 26. minuti povedli na krilih prvega domačega strelca Davida Vinkoviča. Dobrih deset minut pred iztekom prvega dela so Odrančani še povišali vodstvo, ko je mrežo gostov zatresel Luka Pihler. Le dve minuti zatem so Odrančani še enkrat zadeli, natančen je bil Nino Kociper. A še pred odhodom na odmor je drugič na srečanju zadel Rok Bokan ter goste ponovno približal na dva zadetka zaostanka. Drugi del ni bil tako razburljiv, Odrančani so v osmi minuti nadaljevanja še petič zadeli, končni rezultat je postavil Aleš Kalamar.


Nogometaši Grada so doma brez težav premagali Turnišče. Dobrih sto gledalcev je odločitev o zmagovalcu videlo v drugem delu. Po točno uri igri so gostitelji povedli, ko je Dejan Belna premagal Bojana Ciguta iz najstrožje kazni. Le šest minut so potrebovali gostitelji, da so rezultat povišali, še drugič na srečanju je bil natančen Dejan Belna. Štiri minute zatem je bilo praktično rešeno vprašanje zmagovalca, ko je zadel Damir Fujs. V 73. minuti je Aleš Koren postavil končni rezultat, ko je zatresel lastno mrežo. Grad tako z enakim številom točk kot vodilni Odranci drži drugi mesto na lestvici, Turnišče ostaja sedmo.

Nogometaši Ljutomera so doma v pravi poslastici premagali Črenšovce. Prleki so povedli v 25. minuti, ko je svoj pohod pričel Mario Skuhala, ki je le tri minute kasneje s svojim drugim zadetkom povišal prednost Ljutomerčanov na dva zadetka. Sledil je odgovor gostov, ki so rezultat znižali v 32. minuti, ko je v polno meril Luka Graj. Še pred odhodom na odmor je Ljutomerčanom prednost dveh zadetkov ob polčasu priskrbel Niko Kardinar. V uvodu v nadaljevanje je ponovno na sceno stopil prvi igralec srečanja Mario Skuhala, ki je že v tretji minuti nadaljevanja dosegel hat-trick. Po dobri uri igre, je še četrtič na srečanju Mario Skuhala meril v polno, ter tako s perfektno predstavo poskrbel za tri točke svoje ekipe. V zadnjih desetih minutah je nekaj več kot sto gledalcev videlo še tri zadetke, najprej je prednost gostiteljev stopil Tomaž Krauthaker, a le dve minuti zatem je ponovno za +4 zadel Lan Feguš Makovec. Končni rezultat je v izteku srečanja postavil Sašo Kociper. Ljutomer ostaja tretji, Črenšovci pa šesti.

V derbiju kroga sta se v Veliki Polani domača Polana in Veržej razšla brez zmagovalca. Prvi polčas dobrim dvesto petdesetim gledalcem ni ponudil zadetkov. Zato pa so v 68. minuti povedli gostitelji, ko je Benjamina Grubića premagal Sašo Recek. Sledil je šok v domačem taboru, ko je le tri minute zatem zaradi drugega rumenega kartona moral predčasno iz igrišča Patrik Kljuber. Gostje so številčno prednost izkoristili v izdihljajih srečanja, ko je za delitev točk zadel Lukas Magdič. Polana ostaja četrta, medtem ko Veržej ostaja peti.

V derbiju dna lestvice, so nogometaši Radgone gostili Hotizo. Kar dvesto gledalcev se je zbralo v Gornji Radgoni, ti pa so videli en zadetek. Dobrih deset minut pred iztekom srečanja je za drugo prvenstveno zmago Radgone poskrbel Alen Klobasa. Radgončani so se z zmago Hotizi na predzadnjem mestu približali na le točko zaostanka.

 

Rezultati 21. kroga 3. SNL vzhod:

Radgona : Hotiza 1:0 (0:0)

200; Klobasa 80`

Odranci : Tromejnik – Kuzma 5:2 (4:2)

200; Vok 21`, Vinkovič 26`, Pihler 35`, Kociper 37`, Kalamar 53`; Bokan 23`, 40`

Grad : Turnišče 4:0 (0:0)

100; Belna 60`-11m, 66`, Fujs 70`, Koren 73`-ag

Avto Rajh Ljutomer : Črenšovci 6:3 (3:1)

110; Skuhala 25`, 28`, 48`, 61`, Kardinar 43`, Feguš Makovec 82`; Graj 32`, Krauthaker 80`, Kociper 90`

Polana : Veržej 1:1 (0:0)

250; Recek 68`; Magdič 87`

RK: Kljuber 71` – Polana

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…