Pričenja se druga tretjina prvenstva v 3. SNL vzhod. Vodilni Veržej tokrat čaka gostovanje pri ekipi Hotize. Veržej je po devetih krogih še edina ekipa, ki ne pozna poraza in tudi na  tokratnem gostovanju bodo varovanci Mitje Erniše iskali nove tri točke s katerimi bi ohranili vodilno mesto na lestvici. Hotiza se je po slabem začetku le uigrala, ter v zadnjih štirih krogih ne pozna poraza, nazadnje so doma ugnali Radgono. Ne glede na to, da so Hotižani v zadnjih krogih popravili formo, vloga favoritov pripada gostom, ki bodo proti Hotizi iskali še drugo letošnjo zmago.


Nogometaši Grada, so pretekli vikend po zmagi doma nad Turniščem zasedli drugo mesto na lestvici, tokrat pa jih čaka še druga domača tekma proti zadnjeuvrščeni Radgoni. Radgona je edina ekipa na lestvici, ki še ne pozna slasti zmage in bistveno težje igra v gosteh kot doma. Nogometaši Grada so v seriji treh zaporednih zmag in tudi tokrat bodo želeli pred svojimi gledalci upravičiti vlogo favorita, ter zadržati drugo mesto na lestvici. Srečanje, v prvem krogu letošnje sezone se je končalo brez zmagovalca, lahko Radgončani še drugič v tej sezoni odščipnejo točke Gradu?

Nogometaši Odrancev, ki so pretekli vikend doma proti Polani doživeli pravi šok, bodo v drugem zaporednem domačem srečanju gostili predzadnji Tromejnik. Odrančani so po porazu pretekli vikend prepustili drugo mesto, ter zdrsnili na četrto mesto lestvice, si tokrat želijo le treh točk. Ekipa Tromejnika zgleda kot nalašč prava, za nove točke, saj jim ne gre in ne gre, trenutno se nahajajo v seriji kar štirih zaporednih porazov. Že v uvodnem krogu so se izdatne zmage veselili nogometaši Odrancev. Bo tudi tokrat tako?

Nogometaši Ljutomera, ki so po točki pretekli vikend ostali na tretjem mestu bodo tokrat gostili ekipo Polane, ki prihaja v prestolnico Prlekije navdahnjena s skalpom iz preteklega tedna, ko so se veselili gostujoče zmage v Odrancih. Polana se je z zmago zavihtela na peto mesto lestvice, a zaostanek za Ljutomerom, ki bo tokrat v vlogi favorita znaša sedem točk. Lahko Ljutomerčani po treh slabših predstavah doma ponovno stopijo na zmagovita pota, ter zadržijo tretje mesto proti Polani, ki v Ljutomeru išče tretjo zaporedno zmago?

Nogometaši Črenšovcev bodo tokrat gostili ekipo Turnišča. Ekipi na lestvici loči zgolj ena točka, forma obeh pa je precej slabša od pričakovane. Črenšovci so pretekli vikend po seriji porazov, končno osvojili tri točke doma proti Tromejniku, medtem ko je Turnišče pričakovano klonilo v Gradu. Uvodno srečanje v letošnji sezoni so dobili nogometaši Tromejnika, se bodo nogometaši Črenšovcev gostom maščevali za uvodni poraz?

Razpored 10. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 20.10.2018

15:00; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Polana

15:00; Črenšovci; Črenšovci : Turnišče

Nedelja; 21.10.2018

15:00; Grad: Grad : Radgona

15:00; Hotiza; Hotiza : Veržej

15:00; Odranci; Odranci : Tromejnik – Kuzma

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…