V 20. krogu bosta na sporedu kar dve poslastici, prvi oziroma derbi kroga bo odigran v nedeljo v Veliki Polani, kjer v goste prihajajo Odranci. Srečanje vodilne in tretje ekipe iz prvenstvene lestvice, ki ju ločita le dve točki. Prav Polana je v zadnjih tednih nekoliko popustila, v zadnjem krogu pa celo morala priznati premoč Čardi, medtem so Odranci v zadnjem krogu remizirali a še vedno zasedajo vodilno mesto na lestvici. Odranci bi se v primeru zmage, le nekoliko oddaljili od Polane, za Polano pa je srečanje proti Odrancem idealna priložnost, da se ob ugodnem razpletu srečanja v Beltincih, ponovno vrnejo na vrh prvenstvene lestvice. V drugem derbiju kroga bodo Ljutomerčani gostili Hotizo. Srečanje četrte in pete ekipe iz prvenstvene lestvice, bi moralo biti zelo zanimivo, saj obe ekipi igrata zelo dobro, sta povsem neobremenjeni in sproščeni. Ljutomerčani so nazadnje dokazali, da z njimi ni šale in odnesli točko iz Odrancev, medtem so pa Hotižani morali priznati premoč Beltincem in tako sedaj v gostujočem taboru želijo ponovno stopiti na pot pozitivnih rezultatov.


V Beltincih bodo gostili ekipo Radenske Slatine. Ob pogledu na lestvico, predvsem pa no formo obeh ekip, vprašanje zmagovalca nebi smelo biti. Beltinčani so po menjavi trenerja ujeli pravo formo, ob ugodnem razpletu srečanja v Veliki Polani pa bi se lahko tudi povzpeli na sam vrh prvenstvene lestvice. Radenčani, ki jim sicer »gori« pod nogami in nujno potrebujejo točke, bodo morali le te najverjetneje iskati drugje, saj bi že točko v Beltincih bila zelo veliko presenečenje. V Grad prihaja ekipa Črenšovcev. Obe ekipi igrata trenutno v zelo solidni formi, in sta na lestvici v zelo varnem območju, kar samo kliče po enem zanimivem neobremenjenem srečanju. Nekaj več možnosti za končno zmago pa vseeno imajo domačini, ki bodo proti Črenšovcem iskali še deseto prvenstveno zmago.

V Bogojino prihajajo nogometaši Tromejnika, ki so nazadnje slavili proti Rakičanu, medtem ko Bogojini v nadaljevanju sezone ne gre in ne gre, kar je pomenil tudi zdrs na zadnje mesto. Nogometaše Bogojine čaka izjemno zahtevna naloga tudi tokrat, a v kolikor se želijo odlepiti od dna prvenstvene lestvice, bodo morali pričeti nabirati točke. V Rakičanu bodo gostovali nogometaši  Turnišča. Rakičan je vsaj v spomladanskem delu sezone na svojem igrišču pokazal da zmore in tudi tokrat je želja gostiteljev da tri točke ostanejo doma. Rakičan, ki je trenutno na desetem mestu, bi z zmago vsaj ohranil le to, tokratni nasprotnik pa tudi ni ravno v pravi formi in mu nekako ne gre nič od rok. Turnišče je v zadnjem krogu po porazu z Gradom zdrsnilo na predzadnje mesto, v Rakičanu bodo nogometaši Turnišča nujno iskali točke, a verjetno bi bili zadovoljni že z remijem. Še en zanimiv dvoboj bo odigran v Gornji Radgoni, kjer v goste prihaja Čarda iz Martjancev. Čarda prihaja v Radgono na krilih velike zmage proti Polani, in v Gornji Radgoni bodo morali gostje to zmago potrditi. Vendar tudi Radgončani so v zadnjih tekmah pokazali nekaj več in upajo na to, da tudi tokrat ostanejo neporaženi proti ekipi, ki ima na lestvici eno točko več.

Spored 20. krog:

Sobota; 21.4.2018

16.30; Gornja Radgona; ŠNK Radgona : Čarda Martjanci

16.30; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Hotiza

Nedelja, 22.4.2018

10.30; Rakičan; Rakičan : Turnišče

16.30; Bogojina; Bogojina : Tromejnik

16.30; Grad; Grad : Črenšovci

16.30; Velika Polana; Polana : Odranci

16.30; Beltinci; ND Lušt Beltinci : Radenska Slatina

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja ugnala Pevnikove varovance

Klub ND Dravinja iz Slovenskih Konjic, ki igra letos svojo 15. sezono med tretjeligaši je …