Prihajajoči 22. krog v 3. slovenski nogometni ligi vzhod bo razdeljen kar v tri igralne dneve, ena tekma bo odigrana že v petek, tri v sobotnem terminu, ena pa v nedeljskem terminu.


V uvodnem srečanju bo Polana doma že v petek gostila zadnjeuvrščeno Radgono. Polana, ki trenutno zaseda četrto mesto je proti Radgončanom v vlogi izrazitega favorita. Polana je v zadnjih štirih krogih trikrat slavila in enkrat remizirala, medtem ko so Radgončani pretekli vikend prišli šele do druge prvenstvene zmage.

Derbi tokratnega kroga bo odigran v Veržeju, kjer v goste prihajajo nogometaši Ljutomera. Gre za obračun tretje in pete ekipe iz prvenstvene lestvice, ki ju sicer loči sedem točk v korist Ljutomerčanov. Obe ekipi sta v izvrstni formi, Veržej je v zadnjih petih tekmah kar štirikrat slavil in enkrat remiziral, medtem ko je Ljutomer ravno po porazu proti Veržeju v seriji treh zaporednih zmag. Ljutomerčani, ki še vedno upajo na preboj na sam vrh za vodilnim dvojcem zaostajajo za tri točke, zato gre pričakovati, da se bodo varovanci Boštjana Zemljiča na vse načine skušali prebiti do prve medsebojne zmage v letošnjih obračunih proti Veržeju.

Vodilni Odranci se tokrat odpravljajo v goste k Turnišču. Turnišče so v zadnjih štirih tekmah kar štirikrat igrišče zapuščali sklonjenih glav, medtem ko Odranci ne popuščajo in so v seriji treh zaporednih zmag. Tudi tokrat so v vlogi izrazitih favoritov Odrančani, ki iščejo pot k četrti zaporedni zmagi s katero bi ostali povsem na vrhu lestvice. Turnišče je sicer enkrat v letošnji sezoni že odščipnilo točke Odrancem, lahko varovanci Denisa Lutarja prekinejo serijo porazov in še enkrat več zagodejo favoriziranim Odrančanom?

Prvi zasledovalci vodilnih Odrancev nogometaši Grada se prav tako odpravljajo v goste, tokrat jih čaka srečanje pri šestouvrščenih Črenšovcih. Črenšovci so se znašli v seriji treh zaporednih porazov, medtem ko nogometaši Grada blestijo in ne popuščajo, ter so v seriji šestih zaporednih zmag. Črenšovci so enkrat v letošnji sezoni doma že odščipnili točke Gradu, lahko ponovijo predstavo, ter še drugič v sezoni favorizirani Grad presenetijo, ter mu odščipnejo točke, ali Grad prišel še do petnajste prvenstvene zmage?

Edina nedeljska tekma bo odigrana v Kuzmi, kjer bo domači Tromejnik gostil Hotizo. Srečanje sosedov na prvenstveni lestvici, ki ju ločijo zgolj tri točke. Obe ekipi sta v rdeči seriji, Tromejnik ne pozna slasti zmage že pet krogov zapored, nazadnje so slavili ravno prot Hotizi, ki so jo ugnali doma z 1:0, takrat je srečanje odločil Štefan Kutoš. Lahko Hotiza prekine serijo štirih zaporednih porazih, ter pride do še tretje prvenstvene zmage?

Razpored, 22. kroga 3. SNL vzhod:

Petek; 26.4.2019

18:30; Velika Polana; Polana : Radgona

Sobota; 27.4.2019

17:00; Veržej; Veržej : Avto Rajh Ljutomer

17:00; Črenšovci; Črenšovci : Grad

17:00; Turnišče; Turnišče : Odranci

Nedelja; 28.4.2019

17:00; Kuzma; Tromejnik – Kuzma : Hotiza

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…